האם יש קשר בין פרולקטין נמוך לחוסר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש קשר בין פרולקטין נמוך לחוסר
    נועה
    24/06/2010

שינה?
    אני מאז הלידה סובלת מנדודי שינה קשים(לפני שבעה חודשים) בזמנים ממש הורמונליים,בין הווסת לביוץ ובין הביוץ לווסת אני אינני ישנה.
    לאחר הלידה נלחמתי להניק אך לא היתה לי טיפת חלב.יש לציין שלמרות זאת התינוק ינק במשך חודשיים וחצי את טיפות החלב המועטות ובזמן זה ישנתי(חודשיים וחצי לאחר הלידה).הריטואל החל מרגע קבלת המחזור והפסקת ההנקה סופית.
    ביקרתי אצל רופאי נשים שלא מכירים את הבעיה,לא שמעו על תופעה כזו.יש לי ביקור אצל רופאת נשים מומחית עוד שבוע.ובנוסף באמתחתי הפנייה למרפאת שינה.
    האם יש בידיך קצה אור כדי לטעת בי תקווה שיש לזה פתרון,ומה זה בכלל התופעה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נדודי שינה

עמית גרין
    27/06/2010

שלום לך,
    פעמים רבות נדודי שינה הם על רקע של מתח ועוררות נפשית ורגשית שיכולה לנבוע משינויים הורמונלים לאחר לידה ו/או שינויים הורמונלים הקשורים במחזור. מכיוון שאת פונה לייעוץ במכון שינה הייתי מציע להמתין עד לשיחת הרופא במכון השינה.

בברכה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו