לשון יבשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשון יבשה
    נועה
    27/06/2010

שלום אני נועה בקרוב בת שלושים כבר כמה שנים ניסיתי לשכנע את הרופאים שאני זקוקה לניתוח להסרת שקדים לאחרונה אחרי בידקת שינה ויעוץ של מומחה הוחלט לעביר אותי את הניתוח . בנתיים אני מחכה לניתוח אחרי שתי דלקות גרון קשות נוספות א ני מקבלת זירקות אנטיביטיקה פעם בחודש הבעיה שעכשיו אני עוד יותר מתקשה לישון השקדים מאוד נפוחים והלשון מתיבשת והרגשה של לשון תקועה וזה כואב והחירחורים גברו מה אני יכולה לעשות עד הניתוח אני לא מצליחה לרדת במשקל למרות שרוב היום אני עוסקת בפעילות גופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשון יבשה

הוספת תגובה

• תשובה ליובש בבקר בפה ולשון יבשה

עמית גרין
    27/06/2010

שלום לך,
    תחושת יובש בפה בבקר יכולה להיות סמן לקיומה של הפרעת נשימה בשינה. במידה ואת נוחרת בשנתך ועייפה במהלך היום ייתכן כי את סובלת מתסמונת הפסקות נשימה בשינה. מכיוון שאת ממתינה בימים אלו לניתוח, שאני מקווה שיעבור בהצלחה, כרגע אין הרבה מה לעשות אלא להמתין לניתוח ולקוות לטוב.

בהצלחה בניתוח ובריאות שלמה.

בברכה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו