שאלה,,,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה,,,
    יערה
    05/11/2007

שלום , לפני כמה חודשים היתה לי מחלת הנשיקה עדיין יש ימים שיש לי בהם חולשה ועייפות מוזרה , לאחרונה טוענים שאני מדברת מתוך שינה וגם אני מתעוררת לכמה שניות כדי לראות מה השעה ולגלות שמוקדם מידיי האם יש קשר בין הדברים
    ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה,,,

הוספת תגובה

• ליערה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    05/11/2007

החולשה והעייפות עלולים להמשך חודשים! יש להתאזר בסבלנות. דיבור מתוך שינה אינו קשור.
    אנא - הוציאי את השעון מהחדר. את יוצרת הרגל לא טוב בעצם ההסתכלות על השעה, מה שעלול לגרום להופעה הדרגתית של נדודי שינה.

בברכה,

ד"ר שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליערה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    05/11/2007

החולשה והעייפות עלולים להמשך חודשים! יש להתאזר בסבלנות. דיבור מתוך שינה אינו קשור.
    אנא - הוציאי את השעון מהחדר. את יוצרת הרגל לא טוב בעצם ההסתכלות על השעה, מה שעלול לגרום להופעה הדרגתית של נדודי שינה.

בברכה,

ד"ר שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו