בעיות בשינה הצילו הצרחות נוראיות!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בשינה הצילו הצרחות נוראיות!!
    גל
    02/07/2010

הבת שלי בת שנה ושמונה חודשים בימים האחרונים צורחת ומזיזה את הראש לכל הצדדים וממש משתוללת עם כל הגוף ואף "מנפחת" את הבטן כלפי מעלה כשהיא על הגב. הילדה תמיד ישנה טוב בלילה וב4 ימים האחרונים היא נרדמת בשמונה בערב ואחרי כמה שעות מתעוררת בצרחות אימה ואי אפשר להרגיע אותה - יש לה גם שיניים שבוקעות ובטוח מפריעות לה , כמו כן שיניתי לה את החלב מחלב לרגיל לנטול קלוקוז כי היתה חולה - למה זה יכול להיות קשור?? עליי לציין שהילדה הזאת אף פעם לא התנהגה כך - יתכן שזה קשור לחלב ששיניתי? נתתי לה היום אקמול וגם זה לא עזר- היא צורחת גם עכשיו בצהריים לא רק בלילה - רוב הזמן זה בלילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לגל

עמית גרין
    04/07/2010

שלום לך,
    ככל הנראה הילדה סובלת כתוצאה מבקיעת שיניים. אני מניח כי כאשר התהליך יסתיים שנתה תחזור להיות טובה. במידה והתופעה ממשיכה גם לאחר סיון בקיעת השיניים אני מציע לפנות לרופא הילדים ולבקש הפניה למכון שינה לבדיקת שינה.

בברכה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו