מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה להכוונה , אנא עזרתך !אחת05/07/2010
שלום, אני בת 41 . נשואה עם 2 ילדים בגיל בי"ס יסודי .
עקב תחושות של עייפות , נשלחתי לביצוע בדיקת שינה במכון שעובד עם קופת חולים .
בדיקת השינה בוצעה בבית עם חיבור למיכשור מתאים . התוצאות הראו כי אין בעייה בשינה /הפרעות שינה בגדר הנורמה .
בדיקות דם תקינות , אין אנמיה , בלוטת תריס תקינה . לא נבדק ויטמין D . מחזור חודשי תקין .
אציין כי סבלתי מהיצרות קשה ביותר (90% ) בקנה נשימה והייתי עם טרכיאוסטומי במשך 4 שנים .
כיום , 3 שנים בלי קנולה , ההיצרות טופלה וכיום עומדת על 30% . מרגישה שיש קושי מסויים בהכנסת אוויר במצב שכיבה / שינה ( לא מפתיע ...קנה הנשימה קצת COLLAPS בגלל טרכיאוסטומי ממושכת ) .
אדגיש כי עוד לפני שאובחנה הבעיה בקנה הנשימה, אפילו במצב הכי קשה שלי , סטורציה תמיד הייתה קרובה ל - 98 או 98 , מה שגרם לדעתי לתמונה שגוייה כאילו " הכל בסדר " .
אבל אני לא בסדר . אני מרגישה עייפה , חסרת אנרגיה , רצון לישון .
אז איך יודעים אם זה דיכאון שמלווה בעייפות או שזו עייפות שקשורה למצב הרפואי ?
מה עושים הלאה ? האם לנסות נוגד דיכאון מהסוג שייתן לי יותר אנרגיות ( קראתי על אפקסור , וולבוטרין , IXEL ) , אולי PROVIGIL , אולי זה יכול "להרים" אותי ?
מה עושים הלאה ? למי לפנות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאחת
עמית גרין05/07/2010שלום לך,
ראשית, מכיוון שכתבת שנבדקת במכון שינה אני מציע לחזור לרופא המטפל במכון השינה שבו נבדקת על מנת לקבל הסבר וייעוץ רפואי, זו זכותך.
לצערי הפורמט הזה לא מתאים לאבחון רפואי מלא ומקיף ולכן בלתי אפשרי לתת מענה במסגרת זו.
במידה ואת מעוניינת, אני יכול להזמין אותך לשיחת ייעוץ עם רופא במכוני השינה ב"אסותא" (חיפה, ת"א, ראשלצ וב"ש) או בבית חולים "משגב לדך" בירושלים.
בברכה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)