שינה קלה מדי ועייפו תמידית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה קלה מדי ועייפו תמידית
    נירית
    08/07/2010

שלום ,
    הנני בת 24 אני סובלת מבעיות שנה כ- 5 שנים הדבר מתבטאף
    שינה קלה - כל רחש מעיר אותי , קושי להירדם אם אין דממה מוחלטת וחושך לפיכך לסובבים שלי ולי יש קושי רב בתפקדו במצד זה , אפילו רחש הקטן ביותר לא אוכל להירדם בגללו , דבר המקשה על התפקוד היומי

שינה לא עמוקה - אני חשה לאחר 6-8 שעות שינה שגופי עדיין עייף ועדיין יש לי רוצון לישון וגם אם אנסה לישון לא אוכל . מרגע שהתעוררתי לא אוכל לחזור לישון

קושי בהירדמות - לעיתים הנני חשה בקושי להירדם אשר עלול לקחת אפילו מעל שעה להירדם ומה שגם אין סיכוי שאוכל לישון שנת צהריים

פניתי לרופא משפחת אשר יר נתן כדורים שאנני מעוניינת לקחת ולהתמכר , בחקר השינה נאמר לי שלא מטפלים בבעיה זו

אבקש את עזרתכם
    תודה רבה
    נירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ישנה בגלל בעלי

יהלי
    19/06/2015

היי. אני פשוט לא ישנה ואני מרגישה שזה רק בגלל בעלי כי קבוע שהוא ישן איתי אינני ישנה ושאני ישנה לבד אני כן ישנה. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ישנה בגלל בעלי - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    21/06/2015

ממליץ לפנות לטיפול פסיכולוגי התנהגותי לנדודי שינה
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ינה קלה ועייפות תמידית

פרופ' יהודה פינקלשטין
    08/07/2010

שלום רב,
    השאלה היא באם בעיות השינה שלך הן תופעה מבודדת והקשורה רק לשינה, או באם מדובר באספקט אחד בלבד של בעיה בסיסית. יתכן למשל שמצב עוררות היתר שלך בשינה נגרם עקב אי-שקט נפשי ומתח או חרדה. אם כך הדבר הרי שיש לטפל בבעיה הבסיסית. במידה והכל כשורה והבעיה היא רק בשינה הרי שניתן לטול כדורי שינה ואין בכך כל בעיה. אין לחשוש מהתמכרות.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו