מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה קלה מדי ועייפו תמידיתנירית08/07/2010
שלום ,
הנני בת 24 אני סובלת מבעיות שנה כ- 5 שנים הדבר מתבטאף
שינה קלה - כל רחש מעיר אותי , קושי להירדם אם אין דממה מוחלטת וחושך לפיכך לסובבים שלי ולי יש קושי רב בתפקדו במצד זה , אפילו רחש הקטן ביותר לא אוכל להירדם בגללו , דבר המקשה על התפקוד היומי
שינה לא עמוקה - אני חשה לאחר 6-8 שעות שינה שגופי עדיין עייף ועדיין יש לי רוצון לישון וגם אם אנסה לישון לא אוכל . מרגע שהתעוררתי לא אוכל לחזור לישון
קושי בהירדמות - לעיתים הנני חשה בקושי להירדם אשר עלול לקחת אפילו מעל שעה להירדם ומה שגם אין סיכוי שאוכל לישון שנת צהריים
פניתי לרופא משפחת אשר יר נתן כדורים שאנני מעוניינת לקחת ולהתמכר , בחקר השינה נאמר לי שלא מטפלים בבעיה זו
אבקש את עזרתכם
תודה רבה
נירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ישנה בגלל בעלי
יהלי19/06/2015היי. אני פשוט לא ישנה ואני מרגישה שזה רק בגלל בעלי כי קבוע שהוא ישן איתי אינני ישנה ושאני ישנה לבד אני כן ישנה. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ישנה בגלל בעלי - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ21/06/2015ממליץ לפנות לטיפול פסיכולוגי התנהגותי לנדודי שינה
בברכה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהינה קלה ועייפות תמידית
פרופ' יהודה פינקלשטין08/07/2010שלום רב,
השאלה היא באם בעיות השינה שלך הן תופעה מבודדת והקשורה רק לשינה, או באם מדובר באספקט אחד בלבד של בעיה בסיסית. יתכן למשל שמצב עוררות היתר שלך בשינה נגרם עקב אי-שקט נפשי ומתח או חרדה. אם כך הדבר הרי שיש לטפל בבעיה הבסיסית. במידה והכל כשורה והבעיה היא רק בשינה הרי שניתן לטול כדורי שינה ואין בכך כל בעיה. אין לחשוש מהתמכרות.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)