יקיצה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יקיצה מוקדמת
    יוסי
    09/07/2010

שלום,
    אני בחור בן 31 בריא בד"כ. בשנה האחרונה משומה אני מתחיל להתעורר מוקדם מידי כל הזמן בסביבות 4-6 שעות לאחר שהלכתי לישון. אני נרדם ממש בקלות ואין לי בעייה של נדודי שינה, סיוטים וכו... אני פשוט מתעורר באיזור השעה 5 6 בבוקר (לא משנה מתי הלכתי לישון) עם תחושת עירנות מאוד חזקה וגם עם הרגשה שאני צריך להשתין דחוף. כאשר אני חוזר מהשירותים אני כבר מאבד את תחושת השינה ולא יכול להירדם יותר. הבעייה שאח"כ אני מרגיש ישנוני במשך היום וזה ממש מעצבן. במידה ואני מצליח לישון 7 שעות אז אני מרגיש ממש טוב באותו היום ולא מרגיש ישנוני בכלל עד הלילה.
    יש לציין שהחדר שבו אני גר הוא קצת רועש כי הוא נמצא ליד הכביש, ובנוסף לפני שנה התגוררתי במקום עוד יותר רועש שבו לא יכלתי לישון בכלל בגלל רעש רקע ונאלצתי לעזוב את המקום.
    לפני השנה וחצי האחרונות לא סבלתי בכלל מבעיות שינה אם כי תמיד הייתי מתעורר אחרי 6 7 שעות
    מה יכולה להיות הבעייה ?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יקיצה מוקדמת

הוספת תגובה

• יקיצה מוקדמת

פרופ' יהודה פינקלשטין
    09/07/2010

שלום רב,
    אם אתה מתעורר באותה השעה בבקר הרי שמן הראוי ללכת לישון מוקדם יותר וכך תצבור שעות שינה כפי שדרוש לך. כך גם תצבור את שעות השינה טרם התגברות הרעש הסביבתי. הימנע משתיה לפני השינה. עליך להימנע משתיית בירה או משקה המכיל קפאין בשעות הערב למעט אירועים חברתיים החשובים לך.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו