שלום, כמה שאלות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, כמה שאלות.
    נופר
    09/07/2010

בעקבות הפרעות בשינה, קיבלתי מרשם לברוטיזולאם טבע, 0.25 מ"ג.
    ההפרעות כללו עייפות כרונית במשך כל שעות היום, הרדמות רק בשעות הבוקר לשעות ארוכות, או הרדמות בלילה למס' שעות מועטות מאד וקימה כשאני עוד עייפה מאד אבל לא מצליחה להרדם בחזרה.

הייתכן ולקחתי כדור אחד, הרגשתי מעט עייפה, אבל לא מאד ולא בטוח שבכלל מהכדור,
    הלכתי לישון, וקמתי כעבור 4 שעות?
    אני מאד זקוקה לשנת לילה מספקת.
    לפני קבלת המרשם, חשבתי שזה מצב שבו אני פשוט לא רגועה מספיק, אז לקחתי ואבן כמה פעמים- לא הרגשתי כלום גם אז.
    יש לציין שאחרי בערך שעתיים של מצב עירני לחלוטין, החלטתי לקחת עוד כדור (ברוטיזולאם) ועדיין אני לא מרגישה משהו במיוחד. 

אני בת 21, סטודנטית.

אגב, גם ריטלין התחלתי לקחת לאחרונה (רק בלימודים למבחן או בזמן מבחן, לא כל יום) וגם עם זה לא הרגשתי השפעה מיוחדת.

רופאת המשפחה שלי לא ממש קשובה או מתעניינת ולצערי, בגלל הלימודים אני גרה בצפון הרחוק ואין פה הרבה אופציות חלופיות. היא בקושי רצתה לתת לי את הריטלין (שאני צריכה ומאובחנת!, אחרי שגם קיבלתי המלצה מנוירולוג ועברתי את כל הבדיקות שצריך), ולכל פנייה שלי אליה היא משליכה את זה על מצב נפשי שבו אני נמצאת, כי שיתפתי אותה שלאחרונה אני תחת לחץ.
    יש לי גם בעיות בנשימה, והיא סירבה לבדוק אותי אלא רק אמרה שזה חרדתי. כשהסברתי לה שזה כבר שנים ככה ואני לא זוכרת מתי זה היה אחרת אפילו, פשוט בזמן האחרון זה התגבר, היא המשיכה לטעון שזו חרדה.

בכל מקרה, מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, כמה שאלות.

הוספת תגובה

• שלום, כמה שאלות

פרופ' יהודה פינקלשטין
    09/07/2010

שלום רב,
    הפרעת השינה שלך היא רק היבט אחד של המצב הנפשי המורכב בו את נמצאת. כד לעשות סדר ולהציע לך תוכנית טיפולית מסודרת ויעילה עליך לפנות לרופא נפש אשר יאבחן אותן כדרוש ויציע לך טיפול משולב ויעיל.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו