מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?הילי13/07/2010
שלום
אני אמא ל 2 בנים אחד בן 3 ותשעה חודשים והשני בן 9 חודשים
הקטן הולך לישון בשמונה לאחר שמסיים את הדייסה מתעורר בחצות בכדי לאכול שוב ובמשך כול הלילה מקיץ כמה פעמים למוצץ ובבוקר באופן כמעט קבוע מתעורר בחמש וחצי סתם הוא אינו רעב
פשוט לא רוצה לישון יותר
הבן השני הולך לישון בסביבות 8:30 ומתעורר גם הוא בחמש וחצי / שש. כך קורה גם בסוף שבוע
למרות שימי שישי הגדול הולך לישון מאוחר יחסית 22:00 או אפילו 23:00 הוא עדיין מתעורר מוקדם כמו באמצע השבוע
שאלתי היא: מה לעשות איך אפשר לגרום להם להתעורר קצת יותר מאוחר? איך יכול להיות שהם מתעוררים כלכך מוקדם למרות שהוא הולך לישון מאוחר מה ניתן לעשות?
אני אציין גם שהחדר שלהם שרוי בחושך גם בשעות הבוקר
אני אשמח לקבל עצה
תודה מראש
הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להילי
עמית גרין13/07/2010שלום לך,
האמת שהרבה לא ניתן לעשות לצערי. ככל הנראה זהו משך הזמן הדרוש להם לשינה והם מקיצים לכשסיימו את משך השינה הדרוש להם בשנת הלילה. מה כן ניתן לעשות? אפשר להשאיר להם משחק במיטה בתקווה שכשיתעוררו יתרגלו להעסיק את עצמם פרק זמן נוסף שבו תוכלו להמשיך לישון. אם זה לא עזר תעשי את ובן זוגך סבב של השכמות בקר.
בהצלחה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)