מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    הילי
    13/07/2010

שלום
    אני אמא ל 2 בנים אחד בן 3 ותשעה חודשים והשני בן 9 חודשים
    הקטן הולך לישון בשמונה לאחר שמסיים את הדייסה מתעורר בחצות בכדי לאכול שוב ובמשך כול הלילה מקיץ כמה פעמים למוצץ ובבוקר באופן כמעט קבוע מתעורר בחמש וחצי סתם הוא אינו רעב
    פשוט לא רוצה לישון יותר
    הבן השני הולך לישון בסביבות 8:30 ומתעורר גם הוא בחמש וחצי / שש. כך קורה גם בסוף שבוע
    למרות שימי שישי הגדול הולך לישון מאוחר יחסית 22:00 או אפילו 23:00 הוא עדיין מתעורר מוקדם כמו באמצע השבוע
    שאלתי היא: מה לעשות איך אפשר לגרום להם להתעורר קצת יותר מאוחר? איך יכול להיות שהם מתעוררים כלכך מוקדם למרות שהוא הולך לישון מאוחר מה ניתן לעשות?
    אני אציין גם שהחדר שלהם שרוי בחושך גם בשעות הבוקר
    אני אשמח לקבל עצה
    תודה מראש
    הילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• תשובה להילי

עמית גרין
    13/07/2010

שלום לך,
    האמת שהרבה לא ניתן לעשות לצערי. ככל הנראה זהו משך הזמן הדרוש להם לשינה והם מקיצים לכשסיימו את משך השינה הדרוש להם בשנת הלילה. מה כן ניתן לעשות? אפשר להשאיר להם משחק במיטה בתקווה שכשיתעוררו יתרגלו להעסיק את עצמם פרק זמן נוסף שבו תוכלו להמשיך לישון. אם זה לא עזר תעשי את ובן זוגך סבב של השכמות בקר.

בהצלחה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו