שינה חזקה מידי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה חזקה מידי
    זאב
    13/07/2010

אני בן -18 ומגיל תשע אני סובל משינה חזקה ,או מחוסר יכולת לשלוט בחיי.הפסדתי כבר טיול שנתי, בטיול אף אחד לא רוצה לישון איתי כי זה ברור שהוא לא מצליח להעיר אותי בוקר.
    לביה'ס לפחות פעם בשבוע אני לא מתעורר.אם אני רוצה ללכת אחה'צ,ערב לאיזה מקום אין מצב שאני אלך לנוח כי אם אנוח אין סיכוי שאני יקום.אני מרגיש סוג של נכות..גם אם אני הולך לישון מוקדם זה לא עוזר...עשיתי בדיקות דם ואמרו לי שהכל תקין..עזרו לי דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה חזקה מידי

הוספת תגובה

• תשובה לזאב

עמית גרין
    14/07/2010

שלום לך,
    להערכתי כדאי לפנות לביצוע בדיקת שינה במכון שינה על מנת לבחון את מבנה השינה והאם אתה סובל מהפרעת שינה או הפרעה בתזמון שינה. ייתכן כי אתה "מאריך לישון" long sleeper אנשים הנוטים שעות שינה מרובות ביחס לנורמה על מנת לתפקד בצורה נורמלית. אפשרות נוספת היא שאתה סובל מהפרעה בתזמון שינה. לא ציינת מהן שעות השינה שלך מתי אתה הולך לישון בחופש ומתי אתה נוטה להתעורר. אשמח עם תעדכן.
    בכל מקרה, מכיוון שאתה מרגיש חוסר נוחות, לדברייך סוג של נכות, אני מציע לפנות לייעוץ ובדיקה במכון שינה

בברכה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו