בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    כרמלה
    07/11/2007

אני סובלת המון זמן מנדודי שינה אין לי שינה רצופה יש לי כול הזמן יקיצות יש לי שקיות ענקיות סביב העניים אני אשה כבת ארבעים גרושה פלןס שני ילדים אני לו עובדת וכל הזמן מוטרדת אני סובלת מכיב טרסריון כרוני וכל הזמן כאבי בטן ביקשתי מהרופא שלי כדורי שינה ונתנו לי בבל אבל לו לקחתי כי אני פוחדת מהיתמקרות אני לו מבינה למה לו מפנים אותי למרפאת שינה חברה שלי הציעה לי לבקש כדורי בונדרמין מה את חושבת על כך? האים זה מצב מסוכן שאני לו ישנה ? אנא עזרו לי רציתי לציין שיש לי ילד חולה במחלה גנתית והא כל הזמן בבית אני כל הזמן חרדה לבריאותו של בני זוהי מחלת פרקים ומחלת דם שניקראת הומוציסטנוריה זה משפיע עלי כל המצב הזה אני לו יודעת אים ביגלל זה אני לו ישנה אוו שיש לי בעיה אחרת אנא עיזרו לי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• לכרמלה

ד''ר מיכל לוסטיג
    07/11/2007

נדודי שינה לרוב באים מתוך סיבות רגשיות וטרדות שאינן מניחות גם בלילה. גם כיב התרסריון עלול להיות כתוצאה ממתח כך גם כאבי הבטן . כל אלה (כמובן שיש לערוך בדיקות נוספות) עלולים להיות תוצאה של מתח. הטיפול בוודאי שאינו בכדורי שינה. התייעצי עם רופא המשפחה או פסיכיאטר יתכן ויש לשקול טיפול נוגד חרדה למשך מספר חודשים.

בברכה
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו