ציפצופים באוזנים ושינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפצופים באוזנים ושינה
    אורן
    15/07/2010

שלום
    אני סובל מציפצופים חזקים באוזנים הגורמים לי לחסך שינה רציני לדיכאון חרדות וירידה בתפקוד
    אני לוקח תרופה נגד דיכאון אך זה לא עוזר
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפצופים באוזנים ושינה

הוספת תגובה

• תשובה לאורן

עמית גרין
    16/07/2010

שלום לך,
    התופעה שאתה מתאר נקראת טינטון, מדובר בהפרעה בה האדם סובל מ"רעש פנימי" מבלי שיהיה חשוף ל"רעש חיצוני". אכן, הפרעה זו יכולה לגרום לקשיי הירדמות, שינה שטחית וקטועה ולנדודי שינה. אני לא בטוח אם שהו הגורם העיקרי לדכאון שאתה מתאר אך ייתכן מאד כי ההפרעה מחמירה את הפגיעה במצב הרוח. אני מציע לפנות לרופא א.א.ג להתייעצות, בדיקה והתאמת טיפול.

בברכה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפצופים באוזנייים ושינה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    17/07/2010

שלום רב,
    תשובתו של מר גרין היא לעניין.
    במידה ואתה מתגורר בצפון אתה יכול לפנות לד"ר בן-דוד או לפרופ' שצ'ופק. במידה ואתה מתגורר במרכז או דרומה אתה יכול לפנות לד"ר נתן שלמקוביץ', טל': 052-3653373, או ד"ר מוטיל הימלפרב. כולם מומחים ברפואת אא"ג העוסקים בטנטון.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו