מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אתמול בלילה לקחתי נוקטורנו שעזר לייפיתית17/07/2010
לישון כ-6 שעות. חשבתי שישנתי רצוף, אך בעלי שהיה ער אמר לי שקמתי , התהלכתי והוא דיבר איתי ועזר לי לחזור למיטה. אני ביכלל לא הרגשתי , ולא שמעתי דבר. האם עליי להחליף את הכדור? האם זה דבר נורא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי מבקשת מאד שתענו לי ,בבקשה, על
יפיתית17/07/2010השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליפה
עמית גרין19/07/2010שלום לך,
בפנייתך לא ציינת את גילך ואת מצבך הרפואי, בנוסף אם תוכלי להוסיף האם זו פעם ראשונה שאת נוטלת נוקטורנו? והאם היו מקרים בעבר של הליכה ודיבור מתוך שינה?
כללי, ייתכן והתופעות שאת מתארת הן תופעות לוואי של הטיפול הרפואי בנוקטורנו. ניתן לפנות לרופא שרם לך את המרשם ולבקש להחליף ת המרשם לתרופת שינה אחרת.
בברכה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליכה בשינה תחת נטילת נוקטורנו
פרופ' יהודה פינקלשטין19/07/2010שלום רב,
ראשית כל אין מדובר ב"דבר נורא". כאשר נוטלים תרופות היפנוטיות\ כלומר תרופות המשרות שינה תיתכנה פעולות אוטומטיות ואפילו מורכבות יחסית כהליכה מתוך שינה.
ראשית כל נטילת כדור שינה נעשית לאחר שיקו לדעת ואני מניח שהתרופה ניתנה לאחר העלאת הקשיים בשינה בפני הרופא המטפל שמצא שאכן זה הטיפול המתאים. יש להעלות את הבעיה בפניו ולשקול את ההמשך. לא הייתי שולל על הסף גם אפשרות במידת הצורך להמשיך וליטול את התרופה וזאת בזהירות הדרושה. יתכן והתופעה לא תשוב. הרי באותה מידה התופעה יכולה להתרחש גם בנטילת תרופה אחרת. זאת במידה והתרופה הועילה לשנתך ןוחשת אתה טוב.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)