מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סינדרום שעות השינה המאוחרותהילי21/07/2010
אני מתאימה להגדרות של late sleep phaze disorder ובאמת כל מה שמתואר בהפרעה זו קורה לי ממש בדיוק. בשעות שלפני 5 או 6 בבוקר - כל הירדמות מיד מקפיצה אותי . אני יכולה להרדם ממש רק אחרי 6. כל שאר הלילה זה סיוט. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להילי
עמית גרין21/07/2010שלום לך,
פונים לרופא משפחה ומבקשים הפניה לשיחה עם רופא המכון שינה. ייתכן כי המשך הברור הרפואי ידרוש בדיקה אקטיגרפית, בדיקה המנטרת את מחזורי העירות והשינה במשך תקופה של שבןע עד שבועיים. במידה ואכן מדובר בשעון ביולוגי דחוי הטיפול הוא ע"י מלטונין, הורמון האחראי על השריית שינה. את המלטונין נוטלים שעתיים לפני שעת ההירדמות הרצויה. מלטונין נחשב לתרופה-טיפול יעיל ובטוח.
בהצלחה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלטונין
הילי22/07/20101. האם רופא משפחה יכול לרשום מלטונין?
2. בעבר גרם לי לחלומות סיוט. מדוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה להילי
עמית גרין22/07/2010שלום לך,
רופא המשפחה יכול (כמו כל רופא) מרשם למלטונין.
קיימים דיווחים שמלטנין יכול לגרום לחלימה מוגברת או לחלומות שיהיו "צלולים" יותר.
בברכה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)