מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעוררות בבכיכוכבית29/07/2010
שלום,
אני בת 21, בריאה, אין לי בעיות שינה בדרך כלל, אני נרדמת בקלות ומתעוררת בקלות. לאחרונה התחילו להופיע לי חלומות מאוד מציאותיים במהלך השינה. בין אם זה חלומות טובים ושמחים או סיוטים, אני מרגישה כאילו אני ערה בתוך הסיטואציה, וזוכרת המון פרטים חזותיים מהחלום.
היום בבוקר חלמתי סיוט מפורט מאוד בו מישהו קרוב אליי נורה ומת, התחלתי לבכות בחלום בכי תמרורים, והתעוררתי מהבכי שלי. ממש שכבתי במיטה ובכיתי בתחושה נוראית.
לאחרונה אני נמצאת בלחצים רבים ותחושת דיכאון קלה.
רציתי לדעת:
1. האם זה נורמלי בגילי להתעורר בבכי?
2. מדוע זה קורה?
3. הייתכן שזה נובע מדכאון ולחצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לכוכבית
עמית גרין30/07/2010שלום לך,
סייוטים המופיעים בתקופה של דכדוך, דכאון ולחצים יכולים להיות סימן נוסף למצוקה נפשית. להערכתי הסיוטים שאת חווה הם סימן נוסף לקושי הרגשי זבו אתת מצויה בחייך היום. אני מציע לפנות לעזרה מיקצועית של טיפול פסיכולוגי או פסיכאטירי על מנת להתמודד עם הקושי והמצוקה שאת חווה.
רפואה שלמה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)