מצעים שחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצעים שחורים
    אבי
    01/08/2010

שלום רב,
    קושי להירדם , והתעוררויות במהלך השינה, נפתרו לגמרי כאשר החלפתי את המצעים במיטתי למצעים שחורים.
    ההחלטה להחלפה הייתה ,שילוב של מאמר שקראתי איפה שהוא (שאני מאד הייתי רוצה למצוא את אותו מאמר שוב) לבין זה שמצאתי במקרה מצעים כאלה בחנות מצעים יוקרתית בפאריס.

אשמח לדעת אם הנושא נחקר אצלכם או במוסד אחר ומה המסקנות המחקריות שלו.

לי זה עזר מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצעים שחורים

הוספת תגובה

• אבי, בהצלחה עם המצעים החדשים

עמית גרין
    01/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצעים שחורים

מלכה
    02/08/2010

אני סובלת מנדודי שינה. נוסעת בעוד חודש לפריז. האם תוכל להודיעני שם ומיקום החנות בה מצאת את המצעים השחורים בפריז? תודה מלכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצעים

פורטל המצעים
    17/12/2011

למה לטוס לחו"ל כשאפשר לקנות בארץ במחירים שווים לכל כיס ובאיכות מעולה. חפשו את פורטל המצעים של ישראל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצעים - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    18/12/2011

שלום לכולם,
    הנה נפתרה "התעלומה" בנושא המופלא של המצעים השחורים ונדודי השינה. מדובר בסה"כ בתרגיל פירסומי. ומי שרוצה ללכת שולל אחר התרגיל יכול לרכוש מצעים שחורים או פשוט משומשים ואז הם אולי כבר אפורים...
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו