שינוי הרגלי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי הרגלי שינה
    לילי
    02/08/2010

שאחרי שילדתי התעוררתי כל כמה שעות להניק את התינוק שלי, בגיל שנה בערך הפסקתי להניק ואז הוא היה קם תמיד בסביבות 4 לבקבוק, לאחר כמה חודשים הפסיק לקום, אבל אני מתעוררת ב-4 ולא מצליחה לחזור לישון, היה איזה לילה שהיה רעש בחוץ והתעוררתי ב-2 ולאחר מכן ב-6. כלומר הראש התרגל לקום כל 3 שעות בערך. כשאני מתעוררת הראש מלא מחשבות, אני קמה אבל לא עייפה ואז בשעה 12 בצהריים אני ממש עייפה. מה עושים? זה ממש מתסכל
    האם יש כדור שיכול לעזור לי, לא רוצה כדורי שינה, כי הבעיה היא לא לישון אלא זה שאני מתעוררת ב-4 לפנות בוקר רעננה ולא עייפה כלל, ןאז ב-12 נוחתת עליי עייפות.
    מה את ממליצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי הרגלי שינה

הוספת תגובה

• תשובה ללילי

עמית גרין
    03/08/2010

שלום לך,
    מפנייתך עולה כי את טרודה בחייך וכבר מהרגע שאת מקיצה מעסיקות אותך מחשבות. ייתכן שטרדות החיים משפיעות על שנתך ולכן היא שטחית, קטועה ולא מרעננת. אני מציע לפנות לרופא המשפחה על מנת לשקול טיפול תרופתי בכדורי שינה שיעזרו לך מעט לשמר את השינה. בנוסף, ניתן לשקול לפנות לייעוץ פסיכולוגי או פסיכיאטרי במידה ואת מרגישה שאכן מדובר במתח ומצוקה נפשית המשפיעה על שנתך.

בברכה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו