מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי הרגלי שינהלילי02/08/2010
שאחרי שילדתי התעוררתי כל כמה שעות להניק את התינוק שלי, בגיל שנה בערך הפסקתי להניק ואז הוא היה קם תמיד בסביבות 4 לבקבוק, לאחר כמה חודשים הפסיק לקום, אבל אני מתעוררת ב-4 ולא מצליחה לחזור לישון, היה איזה לילה שהיה רעש בחוץ והתעוררתי ב-2 ולאחר מכן ב-6. כלומר הראש התרגל לקום כל 3 שעות בערך. כשאני מתעוררת הראש מלא מחשבות, אני קמה אבל לא עייפה ואז בשעה 12 בצהריים אני ממש עייפה. מה עושים? זה ממש מתסכל
האם יש כדור שיכול לעזור לי, לא רוצה כדורי שינה, כי הבעיה היא לא לישון אלא זה שאני מתעוררת ב-4 לפנות בוקר רעננה ולא עייפה כלל, ןאז ב-12 נוחתת עליי עייפות.
מה את ממליצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללילי
עמית גרין03/08/2010שלום לך,
מפנייתך עולה כי את טרודה בחייך וכבר מהרגע שאת מקיצה מעסיקות אותך מחשבות. ייתכן שטרדות החיים משפיעות על שנתך ולכן היא שטחית, קטועה ולא מרעננת. אני מציע לפנות לרופא המשפחה על מנת לשקול טיפול תרופתי בכדורי שינה שיעזרו לך מעט לשמר את השינה. בנוסף, ניתן לשקול לפנות לייעוץ פסיכולוגי או פסיכיאטרי במידה ואת מרגישה שאכן מדובר במתח ומצוקה נפשית המשפיעה על שנתך.
בברכה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)