בעיית שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שינה
    נעמי
    03/08/2010

היי אני בת 25 ויש לי תינוק בן 8 חודשים ושאני קמה אליו לפנות בוקר (נגיד ב-4)קשה לי לחזור לישון ואני סתם בוהה ומתוסכלת מזה שנשאר לי עוד שעתיים לישון ואני לא מצליחה להרדם ועד שאני סוף סוף נרדמת בשבע בבוקר אני כבר צריכה לקום .וזה פוגם לי באיכות חיים כי אח"כ אני עייפה כל היום ולא מצליחה לתפקד . אז בעלי קם אליו והוא תוך שניות נרדם בחזרה. זה קורה מאז שאני מכירה את עצמי גם בצבא אחרי שמירה היה לי קשה לחזור לישון שוב. או אם אני יודעת שיש לי רק 5 או 6 שעות לישון אז מראש אני לא מצליחה לישון ולא ישנה טוב. יש לציין שאני קמה לפחות פעם עד פעמיים להטיל שתן ואני חוזרת לישון וזה לא כ"כ מפריע -התרגלתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שינה

הוספת תגובה

• תשובה לנעמי

עמית גרין
    04/08/2010

שלום לך,
    הפתרון הקל הוא שבעלך יקום בלילה לתינוק.
    הפתרון המורכב יותר הוט לברר מדוע את מתקשה לחזור לישון. בד"כ הבעיה נובעת ממתח ודריכות נפשית המקשה על החזרה לשינה. קיים טיפול פסיכולוגי התנהגותי קוגנטיבי שנקרא CBT שיכול לעזור.
    טיפול כזה ניתן ע"י דר מירב כהן ציון במכון השינה באסותא
    בברכה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו