מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית שינה שהחריפהליאת גיל04/08/2010
שלום רב, אני נוטלת למיקטל 200 מג' עקב דיכאון עמיד.(שלאחרונה התווסף מעט)
בלילה לחרדה שדבר לא עזר לה -אני נוטלת 0.75 מג' קלונקס
כמו כן תוספת של 50 מג' טרזודיל לשינה
השילוב הזה עבד יפה עד שהרופא הוריד לי את הטרזודיל כי חשב שהוא מיותר....מס' ימים בקושי ישנתי ולאחר מכן הצלחתי לישון רק עם הקלונקס.
מאז החלה ההדרדרות ולא הצלחתי לתפקד בעבודה ומחוצה לה,הייתי ממש שפוכה.
חזרתי ליטול 50 מג' טרזודיל והיה שיפור
לאחרונה גילו לי תסמונת פיברומיאלגיה שהיא בנוסף גורמת לשיבוש בשינה.
קיבלתי סימבלתה 30 מג' עבור הפיברו והכאבים באמת פחתו.(10 ימים)
השינה לא שופרה כלל לכן הוספתי כדור שינה סטילנוקס שמאריך לי את השינה ממש מעט אך השינה אינה איכותית אבל יותר טובה ממה שהיתה.
אני פשוט מיואשת, במשך היום אני תשושה ,מבולבלת ולא מתפקדת כפי שצריך.
חשבתי אולי (בעצת הרופא כמובן)להוסיף מינון של טרזודיל ל-100 מג' בהדרגה ולהוריד את הסטילנוקס.
אני במצב שכל יום אני חושבת שזה היום האחרון שלי בעבודה....
בבקשה עזרו לי ככל יכולתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאת גל
עמית גרין04/08/2010שלום לך,
את מתארת שילוב של הפרעות המטופל ע"י מספר תרופות, פורום רפואי באינטרנט לא יכול להוות תחליף לטיפול רפואי ע"י רופא. אני מציע לחזור לרופא המטפל ולנסות למצוא את הטיפול הרפואי האופטימלי להפרעות מהן את סובלת.
באיחולי רפואה שלמה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)