הפרעות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה
    יונת
    05/08/2010

שלום רב!
    בת 50 +,חווה גלי חום בעיקר בלילה במיטה(במשך היום פחות מורגש)לא מעשנת, לא לוקחת תרופות באופן קבוע,התחלתי להתעמל,עיקר הבעיה שהשינה אינה עמוקה וטובה כבעבר כבר תקופה ארווכה,אני עייפה יחסית במשך היום.לא הייתי רוצה לקחת תרופות כימיות בשלב ראשון.לידיעה:ההמוגלובין שלי נמוך מאי פעם 12.4 ירד ב3 חודשים מ-13.6 .אך הפרעות השינה החלו הרבה לפני.מה עושים? אני מודעת לכל העצות של סביבת שינה נעימה,משקאות חריפים ןכו'
    אנא עזרתכם מאחר וחוסר השינה הזה החל "לנהל את החיים שלי".תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה הקושי העיקרי-להר

יונת
    24/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתגובה

יונת
    24/08/2010

בהמשך..

הקושי העיקרי להגיע למצב של הרדמות..מה שבעבר עבר בקלי קלות כעת לוקח זמן רב להרדם וגם אז השינה לא טובה,הסתובבויות,יקיצות..וכיוצ"ב
    עזרתכם נחוצה
    מחכה לתשובה
    יונת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליונת

עמית גרין
    27/08/2010

שלום לך,
    גלי חום וקשיי שינה הם תופעה מוכרת ושכיחה מאד אצל נשים בגיל המעבר ואחריו. אני מציע לפנות שליחה עם רופא המכון שינה על מנת להשלים את הברור הרפואי ומידת הצורך להתאים טיפול.

בברכה

עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו