שעות שינה מבולגנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעות שינה מבולגנות
    מוחי
    10/08/2010

שלופ רב
    הבעיה שלי היא ככה, העבודה שלי זה בללילה - משעה 5:00 עד 5 בבוקר אני נוסע כל פעם לעבודה שעה שלמה יוצא לי שאני צריך לקום ב3 להתארגן ולנסוע וחוזר הביתה ב6 מתקלח והולך לישון ב7 כמעט ויש לי רק את בין לבין לישון.. סבבה - זאת לא הבעיה הבעיה שאני עובד יום כן יום לא ככש שביום החופש נשרף לי היום ואני לא יכול להחזיק מעמד אם יש לי סידורים או משהו.. ולהפך אני לא יכול ללכת לישון קצת מוקדם מדי כדי להתעורר מוקדם ... מה לעשות ?!?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעות שינה מבולגנות

הוספת תגובה

• שאלה מבולגנת של שעות שינה מבולגנות

פרופ' יהודה פינקלשטין
    14/08/2010

שלום רב,
    השאלה איננה מנוסחת בבהירות כדרוש ולהבנתי אתה עובד משעה 17:00 ועד 05:00 למחרת. כאשר למחרת הנך ישן אך ביום שלמחרת טרם עבודתך אינך יכול לישון טרם יציאתך לעבודה עקב הסידורים שעליך לסדר בשעות הבקר.
    הפיתרון הוא שלמחרת עבודת הלילה אתה יכול לישון משעה 07:00 ועד 14:00 ע"מ לסדר את סידוריך במשרדים שאינם פתוחים אחה"צ ואח"כ להשלים אולי שעת שינה. כל הסידורים שניתן לסדר בערב כגון קניות אין כל בעיה ואתה יכול לישון משעה 07:00 בבקר ועד 15:00.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו