על סף התייאשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על סף התייאשות
    בן 33
    14/08/2010

שלום רב,
    אני בן 33 ובעל היסטורית בעיות שינה שכללה קשיי הרדמות ולילות לבנים רצופים. מזה כשנה אני מצליך להירדם (לרוב) אך מתעורר באופן קבוע לאחר 3.5 - 4 שעות ואז לוקח נוקטורנו (7.5 מ"ג). ביום למחרת אני מרגיש שהראש מסתובב לי וכן חוסר יכולת לבצע פעולות קוגנטיביות פשוטות (שלא לדבר על עבודה). יש לי קשיים בריכוז וזיכרון. אני אומלל ביום יום ומרגיש ב delay בכל מה שאני עושה. היו מקרים בהם היה לי קושי להירדם דווקא ואז לקחתי נוקטרנו והתעוררתי שוב לאחר משך הזמן המצוין לעיל.

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על סף התייאשות

הוספת תגובה

• על סף התייאשות

פרופ' יהודה פינקלשטין
    14/08/2010

שלום רב,
    אתה זקוק להערכה מקצועית מליאה ואולי טיפול התנהגותי יועיל. נוקטורנו יכול לגרום להפרעות ריכוז וזיכרון. אך עם זאת תרופת הנוקטורנו אומנם אמורה להיות קצרת טווח מבחינת השפעתה אך היא לא נועדה להילקח בשעות טרם הקימה בבקר אלא טרם הליכה לשינה. כך שיעור ההפרעות בתפקוד היומי פוחתת משמעותית. אתה זקוק לייעוץ מקצועי ואתה יכול לפנות למעבדת שינה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על סף התייאשות

בן 33
    14/08/2010

תודה על תגובתך פרופ' פינקלשטיין, האם סירקצין עשויה להוות טיפול תרופתי הולם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על סף התייאשות

פרופ' יהודה פינקלשטין
    14/08/2010

שלום רב,
    יתכן ושווה לנסות, אם כי אתה מדווח שאין לך קושי בהרדמות. אך הטיפול לא יכול להתנהל מעל דפי האינטרנט אלא במרפאה מקצועית.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו