יקיצה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יקיצה מוקדמת
    נטע
    15/08/2010

שלום,
    אני בת 32, לפני כשנה חליתי בסינדרום נוירולוגי פוסט ויראלי כנראה, שהתבטא ברעד ואושפזתי לחודש ולשיקום. כיום אני בריאה. עוד בזמן האשפוז התחלתי להתעורר לאחר 5-6 שעות שינה ללא יכולת לחזור לישון וזה נמשך עד היום. בזמנו הנוירולוגית שלי לא ראתה סיבה מיוחדת לכך. התופעה נמשכת עד היום. אין לי בעיה להירדם ואני עייפה בסביבות 22:00 ונרדמת בקלות. מתעוררת באזור 3:00 ולא יכולה לחזור לישון. אני מתעוררת עייפה, מרגישה שזה מפריע לי לתפקוד. מה עושים?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יקיצה מוקדמת

הוספת תגובה

• תשובה לגליה

עמית גרין
    15/08/2010

שלום לך,
    בפנייתך חסרים פרטים לגבי הרגלי השינה שלך כיום וכיצד היו לפני שחלית. בנוסף, לא ציינת מה מצבך הגופני והנפשי היום. אודה לך אם תשלימי את הפרטים. במקביל ניתן לפנות לנירולוגית המטפלת ו/או למכון שינה לצורך השלמת האבחון והתאמת טיפול במידת הצורך.

בברכה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת...

נטע
    16/08/2010

מצבי הגופני טוב מאוד. אני בריאה ועושה פעילות גופנית מאומצת 3 פעמים בשבוע. לפני שחליתי לא היו לי בעיות להירדם בכלל. גם אם הייתי מתעוררת לילדים בלילה לא היתה בעיה לחזור לישון. הייתי ישנה בממוצע 8 שעות בלילה. מאז שחליתי, אני מאד עייפה בערב בסביבות 22:00, נרדמת מיד, ומתעוררת קבוע לאחר 5 שעות שינה ולא מצליחה לחזור לישון. חשוב לציין שהמחלה שלי היתה לפני שנה, הייתי מאושפזת חודשיים בבי"ח והחלמתי לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגליה

עמית גרין
    18/08/2010

שלום לך,
    להערכתי כדאי לפנות להמשך ייעוץ ובדיקה במסגרת מכון שינה. פני בבקשה לרופא המשפחה שלך ובקשי הפניה למכון שינה.

בהצלחה

עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו