עייפות קיצונית, אני מיואשת!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות קיצונית, אני מיואשת!
    רומי
    24/08/2010

שלום, אני בת 23 וסובלת כבר כמה שנים מעייפות כל היום, בזמן האחרון העייפות בלתי נסבלת, אני ישנה 8 שעות בערך כל לילה אך חייבת לישון גם בצהריים וקשה לי מאוד לתפקד..יש גם סחרחורות וטיקים בגוף כמו כשנרדמים והרגל קופצת..רק שאני ערה! גם העיניים "בורחות" לשניה, בנוסף כבר 3 שנים אני סובלת מבחילות נוראיות והקאות. חשבו שאולי מדובר בדיכאון ואני מטופלת בציפרלקס כבר כמה שנים אך אין שום שיפור, יש לציין שאני לא בדיכאון כלל חוץ מהמצב הפיזי המתסכל...
    לאיזה רופא או בדיקות אני יכולה לפנות? בדיקות דם תמיד יוצאות תקינות....
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני רק אוסיף...

רומי
    24/08/2010

שאני ממש לא בעלת משקל עודף ושאני מרגישה גם נורא חלשה פיזית... לפעמים ממש חולשה חמורה ורפיון
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרומי

עמית גרין
    24/08/2010

שלום לך,
    אני מציע לפנות שליחה עם רופא במכון שינה. אנא פני לרופא המשפחה ובקשי הפניה למכון שינה לשיחת רופא.

בברכה

עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו