לא נרדמת.מנסה להיגמל מכדורי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נרדמת.מנסה להיגמל מכדורי שינה
    לימור
    25/08/2010

הי

בת 45 .מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי בעיות שינה . בחמש שנים האחרונות זה החמיר.ברור לי שזה גם בגלל מחשבות ובגלל שזה מגיל צעיר אז אולי יש חוסר במלטונין.
    לפני חמש שנים התחלתי לקחת בונדורמין אחרי חודש שלא עצמתי עין,אבל היום הגעתי למצב שאני לפעמים לוקחת 7 כדורים ויותר בלילה ובשישי שבת מאחר ואני לבד אני פשוט חיה על זה . אני יודעת שזה מטורף אבל עברתי דברים לא פשוטים כולל אישפוזים בבתי חולים על רקע של המוגלובין חמש ופריטין וברזל כמעט אפס, בעיות כלכליות, אהבה.
    היום החלטתי שאני חייבת להיגמל.
    מה אני עושה ? איך אני עושה את התהליך ?
    האם בכלל אפשר להיגמל אחרי תקופה כל כך ארוכה.כי אני יכולה גם חודש ימים לא לישון בכלל.
    אני לוקחת גם ציפרלקם 20 מ"ג מזה כשנה בבוקר.לפני כן לקחתי פאקסט ולפני זה מרוניל.
    אני נשמעת אולי לא נורמלית אבל אני מה זה שפויה ומקסימה ... באמת ... פשוט רגישה מידי....
    מטורף אני יודעת אבל לפעמים החיים מובילים אותך לזה.
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה ללימור

עמית גרין
    27/08/2010

שלום לך,
    את מתארת מצוקה קשה המחייבת עזרה וטיפול. אני מציע לפנות לייעוץ פסיכולוגי שיעזור לך להתמודד עם הקושי שאת חווה. באסותא יש טיפול פסיכולגי התנהגותי קוגנטיבי CBT שאולי יוכל לעזור לך.

בברכה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת שינה ועייפות

פרופ' יהודה פינקלשטין
    27/08/2010

שלום רב,
    נדודי השינה שלך הם היבט אחד של בעיה מורכבת. את מטופלת בציפרלקס לאחר שטופלת בפקסט ומרוניל. לא ניתן לנתק את נדודי השינה מהבעיה הכוללת ומובן את הטיפול בהם.
    עליך לפנות לפסיכיאטר המטפל שלך והוא ידע כיצד לטפל בך טיפול כולל כולל בנדודי השינה שלך.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו