מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזק ארוך טווח מחוסר שעות שינהערן01/09/2010
שלום, שמי ערן ורציתי לשאול שאלה שמטרידה אותי כבר זמן רב, אבל תחילה קצת רקע: ב 4 שנים האחרונות נאלצתי, עקב עבודתי, לישון פחות מ 6 שעות בלילה לפחות שלוש - ארבע פעמים בשבוע, כאשר ברוב המקרים בשארית השבוע שנותר לי "השלמתי שעות" כאשר ישנתי 9 שעות ויותר.
יש לציין כי בימים שישנתי סביב החמש שעות הרגשתי זוועה, העיניים שרפו לי ורוב היום הייתי חסר סבלנות.
שאלתי היא האם פרק זמן ממושך שכזה ( 4 שנים ) של שינה לא סדירה גרם לי נזק לטווח ארוך כגון מוות של תאים במוח שלא יחזרו או נטייה לסוכרת ובעיות לב או כל תופעה לא בריאה הנגרמת ע"י חוסר שינה? או שמא הנזקים הללו נעלמו ברגע שחזרתי לסגנון חיים בריא של 8 שעות שינה מלאות ונעימות?
בחצי שנה האחרונה אני ישן טוב וחי סגנון חיים בריא - האם יכול להיות שאני עדיין סוחב עימי נזקים מהתקופה המצוינת מעלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לערן
עמית גרין02/09/2010ערן שלום,
אתה כותב שאתה ישן טוב וחי טוב אז תהנה מהחיים הטובים שלך ואל תטריד את מנוחתך בדאגות מיותרות.
תהנה מהחיים
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מקצועי
ערן02/09/2010לא סתם שאלתי את השאלה הזאת, תאמין לי שיש לי את הסיבות שלי אבל לא רציתי להלאות בפרטים. למה לא לענות תשובה עניינית ומקצועית?
אשאל שוב בפשטות, האם ייתכנו נזקים בלתי הפיכים לאדם המחסיר שעות שינה פרק זמן ממושך בחייו, למרות שסיים את פרק זה וחזר לישון כרגיל?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מקצועי הוא אכן בהחלט מקצועי
פרופ' יהודה פינקלשטין03/09/2010שלום רב,
קבלת ממר גרין תשובה כהלכה אלא שלא עצרת לרגע לחשוב ולהבין את אשר נאמר לך. במילים אחרות אין הדבר סביר שנגרם לך נזק קבוע/בלתי הפיך. לכן מן הראוי שלא לעסוק בכך ולהיות מרוצה מכך שסוף, סוף אתה יכול לעבוד עתה בשעות המאפשרות שינה סדירה. אם הנך סובל מחרדה הרי זו כבר בעיה אחרת המצריכה טיפול בפני עצמה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)