מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת שינהאן-מארי02/09/2010
שלום, לאחרונה עברתי בדיקת שינה, שהיום קיבלתי את תוצאותיה. הפגישה שנקבעה לי עם הרופא במכון תתקיים רק בעוד חודשיים וחצי, ואני מנסה, עד אז, לקבל קצת מידע על דברים שאני יכולה לעשות כדי להקל על המצב.
אני בת 29, בריאה. על פי התוצאות, אני סובלת מאינסומניה של התעוררויות מרובות במשך הלילה: במשך ארבע שעות וחצי 11 התעורריות + 5 יקיצות בשעה. 2 הפסקות נשימה מלאות ושתיים חלקיות, בצפיפות של 1 לשעה, נחירה במשך 13% מהלילה, לחץ דם לפני שינה 114/77 מ"מ/כספית, נתוני ערכי לחץ דם סיסטולי בשנה: מירבי 135 מ"מ/כספית, ערך ממוצע 106 מ"מ/כספית. חביון הרדמות: 45 דקות,
חביון REM-
75 דקות.
REM - 13.8%.
SWS 29.3%
מיותר לציין שאין לי מושג מה רוב המונחים הללו מציינים, ואני מנסה לאתר אותם באינטרנט ולהבין קצת יותר מה יש לי. אני סובלת מאד מהמצב, אני בחורה צעירה שמרגישה זקנה מפני שהלילות שלי כל כך קשים עד שקשה לי להתעורר בשעה סבירה בבוקר ולנהל אורח חיים נורמלי. אשמח לקבל כמה הסברים בנושא. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת שינה
פרופ' יהודה פינקלשטין03/09/2010שלום רב,
את סובלת משתי בעיות. האחת היא נדודי שינה היכולים להיגרם גם כמצב עוררות גבוה עקב מתח נפשי. הבעיה השניה היא שאת נוחרת וסובלת מהפרעת נשימה בשינה.
לגבי הראשונה במעבדת השינה ישבו אתך באופן מסודר, יבררו את הנושא אתך ויציעו לך טיפול מתאים. לגבי הפרעת הנשימה את יכולה צריכה לרופא אף, אוזן וגרון העוסק בהפרעות נשימה בשינה, ואת יכולה בין היתר לפנות למרפאתי ע"מ לברר את הנושא ולהציע לך טיפול מתאים.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)