Insomnia

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Insomnia
    אברהם
    04/09/2010

שלום רב

אינני יכול להירדם ללא כדור שינה. אם לא אקח כדור אהיה ער עד הבוקר. אני נכון להירדם בכל שעה משעות היום ואני כל הזמן עיף. המצב נמשך שני ם רבות. לפני כ 6-7 שנים פניתי לרופא מומחה לבעיות שינה ושאלתי לעצה. תשובתו היתה - כך כדורי שינה. זה לא מזיק.
    שאלתי: האם אני סובל מאינסומניה? האם זו אינסומניה?
    אודה עבור ההתייחסות.
    אברהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Insomnia

הוספת תגובה

• insomnia=נדודי שינה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    05/09/2010

שלום רב,
    אכן הנך סובל מנדודי שינה כרוניים. עם זאת הבנתי מדבריך שאם אתה נוטל את הכדור הרי כפי שרבים אחרים גם אתה נהנה מכדור שינה ולאורך זמן הרי שהטיפול מוצלח. אם הבנתי נכונה הנך מתקשה בהרדמות וסובל מישנוניות-יתר יומית רק ללא הכדור. כך שאין בטיפול כל רע ואתה יכול להמשיך בו.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינסומניה

אברהם
    05/09/2010

פרופ. פינקלשטיין תודה עבור תשובתך המהירה,
    למרות הכול אתעקש ואשאל - האם מצבי מוגדר כאינסומניה? צריך להביא בחשבון כי אני מצליח להירדם עם כדור אבל שנתי כבר שנים רבות אינה משביעה ואני תמיד קם עייף וכל היום אני עייף.
    הכדור עושה רק דבר אחד - מאפשר לי להתחיל לישון אבל לא יותר. שנתי אינה ארוכה ולא עמוקה ואני מתעורר כעבור כ 4 שעות ונירדם לשעה וחזור חלילה עד שאני מחליט לקום. אבדה לי הערנות שהיתה לי לפני שנים.
    אודה לך שוב על תשובה קצרה.
    אברהם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינסומניה=נדודי שינה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    05/09/2010

שלום רב,
    שאלתך עתה ברורה. אכן הנך סובל מנדודי שינה. ניתן לעזור לך אולי ע"י טיפול התנהגותי ואולי ע"י התאמת כדור שינה אחר.
    אתה יכול לבקש עזרה מהרופא המטפל או לבקשו הפניה למעבדת שינה כגון "אסותא".
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו