לא נרדמת בלילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נרדמת בלילות
    לינוי
    05/09/2010

שלום קוראים לי דנה אני בת 16 וחצי עשיתי דיאטה בגיל 15 והורדתי כ-12 קילו הגעתי למשקל נמוך מאוד יחסית 1.54 ומשקלי היה 42 ונפסק לי המחזור לאחר כחצי שנה הופיעו אצלי בעיות שינה איני נרדמת בלילות הלכתי לישון כל יום לדוגמא ב-11 ולא נרדמתי עד שעה 2 וחצי שלוש וכיום אני הולכת לישון ב-12 ואני עייפה ולא מצליחה להרדם עד 2 וחצי וגם אני מתעוררת ב- 5וחצי ולא מצליחה להירדם וגם בלילה כשאני הולכת לישון כל רגע יש לי פיפי ואני לא שותה מים בלילה אני שותה עד הצהרים כך שאין שום סיבה ונורא קשה לי ככה פניתי למוחמחה לשינה והוא בדק אותי ואמר שאני בסדר גמור וזה רק לחץ אני מודה שכשאני הולכת לישון אני חושבת וחושבת הרבה ולא יוכלה לישון עד שאדה שכולם הלכו לישון בבית קשה לי מאוד עם זה ואני לא יודעת איך לפתור את זה לקחתי כדורי שינה שלא מתמקרים מהם (כך הרופא הסביר ) והפסקתי לאחר כשבועים והצלחתי להירדם פחות או יותר בחופש הגדול ושוב ככה התיחלו הלימודים ואותו סיפור כמו שנה שעברה ומאוד קשה לי לתפקד ככה . אמא שלי אומרת שזה בגלל שאני עברתי דיאטה ואני עצבנית וגם בגלל שאני מכרסמת אז הפסקתי לכרסם ציפורנים ולשתות נס קפה אני לא שותה בכלל קופאין בכלל וזה עזר לי בחופש ישנתי כ שבע שעות בכל לילה ונגיד הלילה ישנתי רק שעתים מה אני יעשה בבקשה תעזור ליי
    רציתי לציין גם שעשתי בדיקות דם והכול תקין גובהי 1.60 ואני שוקלת 49 ועד היום אין לי מחזור וגם כל העינים שלי כבר כחולות כאלה ויש לי הרבה שחור מתחת לעינים וקיפולי שינה אשמח אם תענו לי בהקדם
    תודה רבה
    דנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נרדמת בלילות

הוספת תגובה

• לא נרדמת בלילות.

פרופ' יהודה פינקלשטין
    06/09/2010

שלום רב,
    הפרעת השינה שלך איננה עומדת בפני עצמה אלא היא פן נוסף לבעיה/בעיות נפשיות מהן את סובלת. את זקוקה לרופא נפש. הייתי מציע לך לפנות לפרופ' דורון גוטהלף, טל': 052-6669360.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו