חוסר שינה וה שלכותיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר שינה וה שלכותיה
    שיר
    11/09/2010

שלום שמי שיר ואני בת 17. יש לי בעיה נוראי ת עם השינה, אני לעא מצליחה להירדם בלילות, אני שוכבת שעות במיטה במשך שעות מסתובבת מצד לצד אלפי פעמים ופשוט לא נירדמת. אני נישארת לפעמים משו כמו יומים בלי שינה ואז אני לא מצליחה לתפקד איך מטפלים בזה?
    דבר שני שנורא חשוב לי שתענו לי עליו הוא ששמעתי פעם על מישהו שנישאר כמה ימים בלי שינה ולבסוף נפטר, הייתי רוצה לדעת מה ההשלכות של יומים שלושה או ארבעה ימים ללא ישנה חוץ מעייפות, מה יכול לקרות כי אני כבר רגילה לחוסר שינה ולמרות שאני רוצה לטפל בזה אני רוצה לדעת מה יכול לקרות בתודה רבה שיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר שינה וה שלכותיה

הוספת תגובה

• חוסר שינה וה שלכותיה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    13/09/2010

שלום רב,
    ראשית כל אל לך להיות חרדה מהתופעה משום שאין מתים מכך. יתכן ובעצם המרדה היא חלק מבעייתך הבסיסית.
    בקשי מהוריך שיפנו אתך לפסיכיאטר ילדים/מתבגרים. אתם יכולים לפנות לפרופ' דורון גוטהלף, טל': 052-6669360. לחילופין ניתן לפנות למעבדת שינה כמי שעוסקים בנדודי שינה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו