מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה על הצד לסובל מ OSAליאור13/09/2010
שלום
אובחנתי לפני כשנתיים כסובל מ obstructive sleep apnea (osa) בדרגה חמורה.
מאז אני ישן רק עם מכשיר CPAP.
לאחרונה דווחתי (מאשתי) שכשאני ישן על הצד (ללא CPAP)- כמעט ואין לי כל הפסקות נשימה, הפסקות אלו מתחדשות רק כאשר אני ישן על הגב.
שאלתי היא: האם ישנם התקנים כלשהם המונעים שינה על הגב וגורמים להתהפכות על הצד?
בתודה מראש על תשובתך
בברכה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגורת כדורי טניס
רותם13/09/2010יש משהו שנקרא חגורת טניס. שמעתי על זה מהסוכן של ה cpap במעבדת השינה. זה משהו שקושרים כדור טניס או כמה כדורי טניס על הגב כך שלא ניתן לישון עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה על הצד לסובל מ OSA
פרופ' יהודה פינקלשטין14/09/2010שלום רב,
מי שסובל מהפרעת נשימה בשינה זקוק לברור מתאים. הבדיקה במעבדת השינה איננה אלא משבצת קטנה בתשבץ זה ואף איננה מהווה בסיס לטיפול. הייתי מציע לך ראשית כל לעבור ברור כדרוש.
אם אינך מעוניין אכן אתה יכול להיעזר בטכניקת כדור טניס. כלומר שינה עם חגורה התפורה עליך ובכיס שבחלקה האחורי הנסגר בריצ'רצ' הכנסת כדור טניס. מטרת החגורה למנוע ממך שינה על הגב.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)