שינה על הצד לסובל מ OSA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה על הצד לסובל מ OSA
    ליאור
    13/09/2010

שלום
    אובחנתי לפני כשנתיים כסובל מ obstructive sleep apnea (osa) בדרגה חמורה.

מאז אני ישן רק עם מכשיר CPAP.

לאחרונה דווחתי (מאשתי) שכשאני ישן על הצד (ללא CPAP)- כמעט ואין לי כל הפסקות נשימה, הפסקות אלו מתחדשות רק כאשר אני ישן על הגב.

שאלתי היא: האם ישנם התקנים כלשהם המונעים שינה על הגב וגורמים להתהפכות על הצד?

בתודה מראש על תשובתך

בברכה

ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה על הצד לסובל מ OSA

הוספת תגובה

• חגורת כדורי טניס

רותם
    13/09/2010

יש משהו שנקרא חגורת טניס. שמעתי על זה מהסוכן של ה cpap במעבדת השינה. זה משהו שקושרים כדור טניס או כמה כדורי טניס על הגב כך שלא ניתן לישון עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה על הצד לסובל מ OSA

פרופ' יהודה פינקלשטין
    14/09/2010

שלום רב,
    מי שסובל מהפרעת נשימה בשינה זקוק לברור מתאים. הבדיקה במעבדת השינה איננה אלא משבצת קטנה בתשבץ זה ואף איננה מהווה בסיס לטיפול. הייתי מציע לך ראשית כל לעבור ברור כדרוש.
    אם אינך מעוניין אכן אתה יכול להיעזר בטכניקת כדור טניס. כלומר שינה עם חגורה התפורה עליך ובכיס שבחלקה האחורי הנסגר בריצ'רצ' הכנסת כדור טניס. מטרת החגורה למנוע ממך שינה על הגב.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו