מה עושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים
    ירון אשל בדוי
    14/09/2010

אני לוקח קלונקס 0.5 כעשר שנים זה מנע ממני להתעורר ב-5 בבוקר כאשר אני הולך לישון 11 וחצי 12 . בשנה האחרונה (אני בן 67 ) זה כבר לא מספיק יש בעית ערמונית שפירה ולקח אני לוקח דקל ננסי מגיל חמישים הספיק לי תה צבר התחלתי לקחת מירו 15 מיליגרם לא מספיק 30 עושה לי סיוטים או שכיבה על סף שנה .
    הרופאה אשרה לי קלונקס נוסף למקרה של התעוררות בלילה אבל קורה שני מתעורר בן 1 ל2 ובין 3ל-4 או חמש ואני לא רוצה לקחת 3 קלונקס בלילה אז אני חצי לילה ער לא כול לילה אבל כפעמים השבוע : אני מסיק שקלוקס כבר לא מתאים לי צריך לרדת ממנו בהדרגה כנ"ל מירו אולי כדי לי לעבור לכדורי שינה בהדרגה
    כול לילה זה סיפור אחר בעית השינה גורמת לי לחרדות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים

הוספת תגובה

• מה עושים

פרופ' יהודה פינקלשטין
    14/09/2010

שלום רב,
    נדודי שינה אינם במקרים רבים דבר העומד בפני עצמו אלא פן אחד של אישיות האדם שהיא מורכבת יותר. אתה מזכיר גם חרדה ממנה אתה סובל. לעומת זאת אינך מסביר מה המקצוע של הרופאה המטפלת בך.
    לסיכום, עליך לפנות לרופא כנוירולוג העוסק בשינה או פסיכיאטר. אתה יכול לבקש הפניה לצוות במעבדת שינה וזאת לצורך הערכה מליאה וקבלת טיפול מתאים.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו