מחשבות בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות בלילה
    אני
    15/09/2010

שלום
    כמעט שחודשיים מאז הפרידה הקשה מאהובי הראשון שהאמנתי שיהיה האחד והיחיד
    כל לילה פוקדות אותי מחשבות עליו טורדניות על למה לא נפרדנו הרבה קודם וכעס גדול על כל הקשר הזה,ואני לא מצליחה לישון
    אני משחקת אותה שאני בסדר,אני עובדת בשעות הצהריים-ערב ,מנסה לראות חברים ולחדש קשרים,עושה ספורט ודי הרבה בשעות היום מנסה כמה שיותר שיהיה בשמש
    קוראת ספרים בנושאים שונים, אפילו נותנת סיכוי לבחור חדש אבל בלילה לא מפסיקה לחשוב עליו ולא מצליחה להרדם ...צריכה דרך כי אני חייבת לחזור לשגרה ולהתרגל לקום ב6-7 בבוקר ...מה שקורה שאני כן מתעוררת אחרי שנרדמת ב1,2 ואז ישנה שוב עד 10 11...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות בלילה

הוספת תגובה

• תשובה לאני

עמית גרין
    18/09/2010

שלום לך,
    לצערי את חווה תקופת אבל קשה על אובדן הקשר שהיה לך. קשיי ההירדמות נובעים מעוררות רגשית הנגרמת מהמחשבות והרגשות המציפים אותך, עוררות נפשית זו גורמת לעוררות גופנית המקשה על הכניסה לשינה. במידה ואת מרגישה שאת מתקשה להתמודד עם הקושי לבדך אני מציע לפנות לייעוץ פסיכולוגי שייתן לך מקום וכלים להתמודד עם האובדן.

בברכה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו