CPAP עם פה פתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CPAP עם פה פתוח
    רותם
    21/09/2010

שלום,

אחרי בדיקה במעבדת שינה הומלץ לי לנסות מכשיר CPAP כבר ניסיתי שלוש מסכות שונות, לא הצלחתי לישון עם המכשיר אז לא הצליחו לקבל רישום נכון לגבי הלחצים שאני צריכה. עכשיו אני מנסה בצירוף כדורי שינה ומסיכה שדי נוחה אבל הבעיה היא שכשאני נרדמת ושרירי הפנים מתרפים הפה שלי נפתח וכל האוויר זורם החוזה וגם מזיז לי את הלחיים והשפתיים ועושה רעש שמעיר אותי וגם גורם לגרון ניחר בנוסף לכך שהמכשיר רושם בריחת אוויר חריגה ואי אפשר לקבוע ככה את הלחץ שאני צריכה. בעיה נוספת שיש לי היא שתוך כדי שינה עם המכשיר אני מתחילה לבלוע אוויר וזה מעיר אותי עם גרפסים. אני מרגישה את בליעת האוויר גם כשאני מנסה לחזור ולהרדם אבל עדיין לא ממש ישנה. אשמח לעצתכם.

רציתי גם לשאול על מכשיר שנקרא SNOR CARE שזה חיישנים מתחת למזרון ומעין שעון על היד, מישהו שמע על זה? זה בסל התרופות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CPAP עם פה פתוח

הוספת תגובה

• CPAP עם פה פתוח

פרופ' יהודה פינקלשטין
    21/09/2010

שלום רב,
    מערכת ה-snore care פגיעתה קשה מאחר ופוגעת באיכות השינה. המערכת בהחלט יכולה לפגוע בבריאות ואין להשתמש בה.
    לגבי טיפול, אינני רואה כל סיבה מדוע לעסוק בשלב זה במכשיר ה-CPAP מאחר וראשית כל יש צורך בברור ואבחון הגורמים לבעיה. רק אז ניתן להציע טיפול. הבדיקה במעבדת השינה איננה מספקת כל מידע רלבנטי לגבי הגורמים ולכן איננה בסיס לטיפול. זו בדיקה אשר בסה"כ מכמתת את מה שהסובבים רואים ממילא. יש ברור מתאים כולל צילומי רנטגן וניתן להציע תוכנית טיפולית אשר תתאים לך אינדיווידואלית.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו