מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CPAP עם פה פתוחרותם21/09/2010
שלום,
אחרי בדיקה במעבדת שינה הומלץ לי לנסות מכשיר CPAP כבר ניסיתי שלוש מסכות שונות, לא הצלחתי לישון עם המכשיר אז לא הצליחו לקבל רישום נכון לגבי הלחצים שאני צריכה. עכשיו אני מנסה בצירוף כדורי שינה ומסיכה שדי נוחה אבל הבעיה היא שכשאני נרדמת ושרירי הפנים מתרפים הפה שלי נפתח וכל האוויר זורם החוזה וגם מזיז לי את הלחיים והשפתיים ועושה רעש שמעיר אותי וגם גורם לגרון ניחר בנוסף לכך שהמכשיר רושם בריחת אוויר חריגה ואי אפשר לקבוע ככה את הלחץ שאני צריכה. בעיה נוספת שיש לי היא שתוך כדי שינה עם המכשיר אני מתחילה לבלוע אוויר וזה מעיר אותי עם גרפסים. אני מרגישה את בליעת האוויר גם כשאני מנסה לחזור ולהרדם אבל עדיין לא ממש ישנה. אשמח לעצתכם.
רציתי גם לשאול על מכשיר שנקרא SNOR CARE שזה חיישנים מתחת למזרון ומעין שעון על היד, מישהו שמע על זה? זה בסל התרופות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CPAP עם פה פתוח
פרופ' יהודה פינקלשטין21/09/2010שלום רב,
מערכת ה-snore care פגיעתה קשה מאחר ופוגעת באיכות השינה. המערכת בהחלט יכולה לפגוע בבריאות ואין להשתמש בה.
לגבי טיפול, אינני רואה כל סיבה מדוע לעסוק בשלב זה במכשיר ה-CPAP מאחר וראשית כל יש צורך בברור ואבחון הגורמים לבעיה. רק אז ניתן להציע טיפול. הבדיקה במעבדת השינה איננה מספקת כל מידע רלבנטי לגבי הגורמים ולכן איננה בסיס לטיפול. זו בדיקה אשר בסה"כ מכמתת את מה שהסובבים רואים ממילא. יש ברור מתאים כולל צילומי רנטגן וניתן להציע תוכנית טיפולית אשר תתאים לך אינדיווידואלית.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)