מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת שיתוק ביד במהלך השינהאור23/09/2010
שלום:
החל מיולי 2007 אני סובלת מידי פעם מתחושת שיתוק היד לפעמים שמאל לפעמים ימין, לרוב ביד שמאל. לא יכולה להזיז את האצבעות ומרגישה שהיד משותקת ואז אני נעזרת ביד האחרת ומתחילה להזיז את האצבעות ומזיזה את כל היד כדי שהדם יזרום שוב ביד ותחושת היד תחזור ואכן לאחר מכן היד חוזרת לעצמה.
ביצעתי סיטי מוח וכן אמ.אר.איי בעמוד שדרה צווארי. אך לא מצאו את הסיבה לתופעה. ואני לחוצה מכך מאוד. אם אתם יודעים ו/או מכירים מקרים כאלו אשמח אם תפנו אותי לבדיקות וטפולים מתאימים. לא ברור לי כלל ממה נובעת הבעיה הזו.
כמו כן אודה לכם מאוד באם תחזירו לי תשוב במייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת שיתוק ביד במהלך השינה
פרופ' יהודה פינקלשטין23/09/2010שלום רב,
חסרים פרטים בסיסיים כדי שניתן יהיה כלל להציע כיוון כלשהו. וראשית כל האם התופעה מורגשת בערות או בשינה? אם בשינה, באיזה שלב של השינה? האם אתה מתעורר לחלוטין קם וממשיך להרגיש זאת? ועוד, ועוד.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)