קשיי הרדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי הרדמות
    אביטל
    29/09/2010

שלום רב!
    יש לי בעיית שינה. היא לא בעיה גופנית כי כבר הייתי במכון שינה ואמרו לי שאני בריאה לחלוטין!
    הבעיה היא שאני לא מצליחה להירדם כאשר יש משהו מפריעה כגון שעון שמתקתק(אצלי בחדר השעון מוסר כל לילה מחדש), אנשים שנוחרים, אפילו עם זה לא נחירות אלה נשימות עמוקות שלרוב האנשים יש במצב שינה מפריעות לי להירדם כי אני מתרכזת בזה.. וכאשר אני מגלה שאני כבר בערך שעה וחצי שעתיים לא נירדמת ומסתכלת על השעון ורואה שלא נישאר לי הרבה זמן לישון אני עוד יותר נילחצת.
    אני כבר עובדת עיצות! אני לומדת בפנימייה ככה שאני חייבת להתרגל לישון עם כל מיני דברים שמפריעים לי כי אני לא היחידה שנמצאת בחדר.
    רציתי לשאול עם טיפול פסיכולוגי יכול לעזור לי ועם יש כל מיני שיטות להוציא מהראש כל מיני מחשבות על דברים שמשמיעים רעש, מתקתקים מאירים או מהבהבים.
    תודה מראש

נ"ב- עם פסיכולוג יכול לעזור לי .. איזה טיפול אתם ממליצים ובבקשה תמליצו לי על פסיכולוגים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי הרדמות

הוספת תגובה

• קשיי הרדמות - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    05/10/2010

שלום רב,
    את אינך זקוקה לבדיקת שינה אלא לבדיקת פסיכיאטר או פסיכולוג. את יכולה לפנות למעבדת השינה באסותא לצורך פגישה עם העוסקים בושא שם.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו