מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיי הרדמותאביטל29/09/2010
שלום רב!
יש לי בעיית שינה. היא לא בעיה גופנית כי כבר הייתי במכון שינה ואמרו לי שאני בריאה לחלוטין!
הבעיה היא שאני לא מצליחה להירדם כאשר יש משהו מפריעה כגון שעון שמתקתק(אצלי בחדר השעון מוסר כל לילה מחדש), אנשים שנוחרים, אפילו עם זה לא נחירות אלה נשימות עמוקות שלרוב האנשים יש במצב שינה מפריעות לי להירדם כי אני מתרכזת בזה.. וכאשר אני מגלה שאני כבר בערך שעה וחצי שעתיים לא נירדמת ומסתכלת על השעון ורואה שלא נישאר לי הרבה זמן לישון אני עוד יותר נילחצת.
אני כבר עובדת עיצות! אני לומדת בפנימייה ככה שאני חייבת להתרגל לישון עם כל מיני דברים שמפריעים לי כי אני לא היחידה שנמצאת בחדר.
רציתי לשאול עם טיפול פסיכולוגי יכול לעזור לי ועם יש כל מיני שיטות להוציא מהראש כל מיני מחשבות על דברים שמשמיעים רעש, מתקתקים מאירים או מהבהבים.
תודה מראש
נ"ב- עם פסיכולוג יכול לעזור לי .. איזה טיפול אתם ממליצים ובבקשה תמליצו לי על פסיכולוגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי הרדמות - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין05/10/2010שלום רב,
את אינך זקוקה לבדיקת שינה אלא לבדיקת פסיכיאטר או פסיכולוג. את יכולה לפנות למעבדת השינה באסותא לצורך פגישה עם העוסקים בושא שם.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)