מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שאלה נוספת:
נרקולפטית09/10/2010האם הזיות היפנוגוגיות הן חלומות צלולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת: - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין09/10/2010שלום רב,
חלומות צלולים מתרחשים בעת שלב שנת החלום בעוד שהלוצינציות היפנוגוגיות חווים בעת שלב המעבר מערות לשינה. הלוצינציות היפנוגוגיות במקרים רבים אינן נעימות וזאת בניגוד לתיאור שלך. חלומות צלולים הינם מצב מיוחד המאפשר לחולם להיות מודע לכך שהינו חולם ולחלק מהחווים חוויה זו גם לשלוט במהלך החלום.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה או לפני שינהאבא עפר02/10/2010
משך שנים ארוכות ממש דק' או שניות לפני ההרדמות,
הייתי מרגיש איזה תחושה מסויימת שקשה להסביר ואז
תוך זמן קצר אני מרחף כאשר אני בהכרה מלאה רק קשה
לי לצאת מהריחוף הזה,בהתחלה ניבהלתי מאד ופחדתי להירדם,
בהמשך ראיתי שהריחוף דיי נעים לי,בד''כ דאייה למעלה במהירות מסחררת,
המשך פגישות עם אנשים,נפילות,לעיתים צלילה למעמקים,ושאר הזיות שונות
ודיי נעימות למען האמת,בשנים האחרונות זה פסק לחלוטין(לצערי קצת)
מעניין אותי לדעת מה זה.
חייב לציין שמעולם לא עישנתי,שתיתי או השתמשתי חלילה בסם או כדורים,
או סוג של תרופה,
תודה מראש לצוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה או לפני שינה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין05/10/2010שלום רב,
הזיות אלו אשר מופיעות בתחילת השינה מכונות "הזיות היפנוגוגיות". מאחר והן כבר חלפו הרי שניתן ככל הנראה לחסך שינה ממנו אולי סבלת בעבר. מוטב כך שההזיות חלפו וכך נראה שהנך ישן די שעות כפי הצורך ואין גם צורך בברור לשלית מחלות.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזיות היפנוגוגיות
אבא עפר06/10/2010מוזר כי אז הייתי ישן הרבה יותר טוב מהיום שכמעט אינני ישן כלל,
אני מתגעגע מאד להזיות ומקווה שתחזורנה,
תודה לך,המושג הזיות היפנוגוגיות מעניין אותי עד מאד.
על איזה מחלות זה יכול להעיד במיקרה קיצוני חלילה?????
שוב תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזיות היפנוגוגיות - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין06/10/2010שלום רב,
במקרה שלך אין הדבר רלבנטי אך יש למשל מחלה בשם נרקולפסיה שהלוקים בה יכולים לחוות הזיות היפנוגוגיות.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)