קטפלקסיה והליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קטפלקסיה והליכה
    נרקולפטית
    09/10/2010

אני סובלת ממגוון של מחלות בינהן:
    נרקולפסיה - כדור ריטלין וכדור פרווויג'יל
    קטפלקסיה - כדור ויפקס
    טרשת נפוצה - הזרקת בטאפרון (פעם ביומיים בערב)
    סכרת - כדור גלוקופאג' (פעמיים ביום)

בעבר נהגתי ללכת מספר פעמים בשבוע ולא היו לי שום תופעות בעקבות כך.
    לפני כחודש החלטתי לחזור להליכה ומאז בזמן ההליכה קיימות מס' תופעות שרציתי לדעת אם ניתן לטפל בהן:
    בבוקר כשעה לאחר ארוחת ביניים קלה ו"מסדר תרופות" יוצאת להליכה של חצי שעה עד שעה.
    במהלך ההליכה מתחילה לי תחושה של חוסר יציבות, הליכה בזיגזג, לעיתים תחושה שהולכת ליפול ואז חייבת להיתפס במשהו, לעיתים רעידות קלות בידיים ועוד כל מיני....

דבר ראשון והכי קל לבדוק היה בדיקת סוכר ששללה רמות שונות של סוכר ממצב רגיל.

התופעות דומות לתופעות שהיו לי בעבר בזמן שחיה כאשר בכל פעם שהיה קצת קר היו מופיעות לי התופעות הנ"ל במים עד שכמעט הביאו לטביעתי באחת הפעמים ומאז הפסקתי לשחות (עד אז חשבתי שהתחושות הם רק בראשי מה שנשלל באותו יום) והוביל לכיוון של קטפלקסיה.

ניסיון של לקיחת מנה כפולה מהויפאקס 150XR לא הראה שינוי בתופעה. גם ניסיון לבצע את ההליכה בשעות שונות ביום לאחר שהויפאקס "התבשל" בגוף ו/או לקיחת מנה נוספת כשעה לפני ההליכה לא עזרו.

האם אני צודקת בהנחתי?
    האם יש משהו לעשות בעניין?
    יש הצעות נוספות?

תודה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קטפלקסיה והליכה

הוספת תגובה

• קטפלקסיה והליכה - תגובה

עמית גרין
    12/10/2010

שלום לך,
    לצערי פורום אינטרנטי איננו האמצעי והמקום להתייעצות כה מעמיקה ומפורטת כפי שנדרש במקרה שלך. אני מציע לפנות לרופא המטפל לצורך כך.

בברכה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו