אשמח לקבל תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל תשובה
    רונית אשטמקר
    12/10/2010

שמי הילה נשואה+1עוד לפני שהתינוקת נולדה לא הצלחתי להרדם.בהתחלה חשבתי שזה מהלחץ של הלידה התרגשות וכל מה שמסביב.
    עברו כבר שנתיים ואני לא מצליחה לישון בלי לקום בלילה או שאני חולמת חלום שבכלל אני לא זוכרת ואני ממש עייפה כאילו לא ישנתי
    אני ממש מיאשת כי קשה לי מאוד לתפקד אני לא מבינה עם משהו מטריד אותי ניסיתי לחשוב על זה המון אבל לא הגעתי לשום נקודה
    מה עלי לעשות האם יש לכם פיתרון שיוכל לעזור לי?
    תודה הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לקבל תשובה

הוספת תגובה

• קשה לי גם להירדם

רונית אשטמקר
    12/10/2010

לוקח לי המון זמן להירדם.אני אפילו לא זוכרת מה חשבתי או מה מטריד אותי
    אהה ולא כתבתי שאני בת 30 אני לא יודעת עם יש קשר
    אבל תוכלו להגיד לי מה יכול לגרום לי להרדם בקלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה - תגובה

עמית גרין
    12/10/2010

הילה שלום,
    ככל הנראה את סובלת מנדודי שינה insomnia, הכוונה למצב שבו האדם מתקשה להירדם בתחילת הלילה או שהוא מתקשה לשמור על מצב השינה ונוטה להתעורר מספר פעמים במהלך הלילה. נדודי שינה הם לרוב על רקע של מתח, דריכות ואי שקט נפשי הגורם לעוררות גופנית המשקה על הכניסה לשינה ושימור השינה. קיימים שני טיפולים אפשריים להפרעה: הראשון, כדורי שינה, מדובר בטיפול יעיל בטוח ובניגוד לדעה הרווחת בציבור זהו טיפול טוב מאד להפרעה. אפשרות נוספת, טיפול פסיכולוגי בטכניקה של CBT, טיפול התנהגותי קוגניטבי. מדובר בסדרה של 8 טיפולים היכולים לעזור מאד לסובלים מנדודי שינה. טיפול כזה ניתן ע"י פסיכולוגית מומחית, דר' מירב כהן-ציון במכוני השינה של אסותא.

בברכה

עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו