אז מה עדיף- בדיקה ביתית או במעבדה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אז מה עדיף- בדיקה ביתית או במעבדה?
    רוני
    01/11/2010

אני רוצה אבחון שיבדוק כל דבר במהלך השינה שיכול לגרום לעייפות ולא רק הפסקות נשימה בשינה.

בנוסף- האם ניתן לישון על הבטן עם מכשירי הבדיקה הביתית של אסותא? (אני רגיל להירדם על הבטן ובבדיקה במעבדה לא ניתן כי יש מכשיר ששמים על הבטן)

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אז מה עדיף- בדיקה ביתית או במעבדה? - תגובה

עמית גרין
    01/11/2010

גיא שלום,
    אתה מחפש משהו שאני לא בטוח שקיים. אין בדיקה שבודקת את כל הדברים בעולם. בדיקת שינה כמו כל בדיקה רפואית באה לתת לרופא נתונים לגבי מצבו של הנבדק באלה או בשאלות מוגדרות. באופן בפציפי, גורמים שונים ורבים יכולים להשפיע על מידת העייפות והשינוניות שלך ושאף אחד מהגורמים הנל לא ניתן לבדוק אותו בבדיקת שינה ביתית או במכון ובציוד כזה או אחר. לדוגמא: אנמיה (חוסר ברזל בדם) יכול לגרום לעייפות יומית מבלי שתהא לא כל השפעה על בדיקת השינה. בנוסף, אין בעיה לשיון על הבטן עם הציוד בבדיקה ביתית.
    אני מציע לך לבצע את הבדיקה שנקבעה לך, להמתין לתוצאות ולאבחוןשינתנו לך עי רופא.

בברכה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו