עייפות וסחרחורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות וסחרחורות
    רוני
    01/11/2010

אני בחור בן 36 בזמן האחרון אני מרגיש עייפות כל שעות היום וקצת וסחרחורות במיוחד שאני קם מהמיטה אני מרגיש סחרחורות עשיתי בדיקות דם כלליות והכל תקין חוץ מהכולסטרול שהוא 240
    רמת הויטמין B12 383 אין לי דכאון או ירידה בתאבון או משהו כזה יש לציין שירדתי 11 קילוגרם במסגרת דיאטה של דיאטנית כיוון שהיה לי עודף משקל ועתה חזרתי לתפריט רגיל שניתן לי על ידי הדיטאנית כדי לא לרדת עוד העניין שבאמת מאז שהתחלתי את הדיאטה והתחלתי להרזות אני מרגיש עייפות כרונית בחיים שלי לא סבלתי מזה כמו כן אני חייב לציין שאני כרגע לומד באונברסיטה וזו תקופה מאוד מלחיצה של בחינות והמון נסיעות פעמיים בשבוע אני קם ב0300 בבוקר ולפעמים אני ישן מאוחר אך זה לא השפיע אף פעם יש לציין על העירנות שלי במשך היום יש לציין שאני סובל מלחץ באוזן הימנית כבר שנים אני אובד עצות מה יכולה להיות הסיבה?

בתודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות וסחרחורות

הוספת תגובה

• עייפות וסחרחורות - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    05/11/2010

שלום רב,
    סחרחורת פירושה תחושה של תנועה סיבובית. אינני בטוח כלל אם לכך אתה מתכוון. בפי העם המונח "סחרחורת" משמש גם במקרים של "חושך בעיניים" או תחושת אי-יציבות ואחרת.
    לא ניתן לענות לשאלתך מעבר לכך בלי לבדוק אותך.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו