עוד לילה מפחיד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד לילה מפחיד!
    tali
    03/11/2010

גם הלילה זה התרחש, אני קמתי ועשיתי כל מיני דברים שלא רוצה לספר לאף אחד,
    מה לעשות??? אך להתפטר מזה??? זה מתיש אותי ומשפחה שלי!!! אני מאוד מפחדת . תעזרו לי! האם משהוא שמע על דבר כזה? האם משהוא יודע מה לעשות?
    בבקשה!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד לילה מפחיד!

הוספת תגובה

• עוד לילה מפחיד! - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    05/11/2010

שלום רב,
    הייתי מציע שתפני לפסיכיאטר והוא כבר ידע כיצד לברר את הנושא ולהציע לך טיפול מתאים..
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• RE:

tali
    08/11/2010

אני כבר מטופלת אצל אחד מהפסיכיאטרים ידועים בארץ, תופעה הזו התחילה בזמן שהורידו לי מינון סיפרלקס, כאשר לא כל כך ברור האם יש קשר בין הורדת סיפרלקס לבין הליכות בלילה. השבוע יש לי תור לנוירולוג, נראה האם זה יעזור.בינתיים אני ממשיכה ללכת כל לילה ולעשות כל מיני דברים מבלי להתעורר, כבר במשך שבוע רצוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• RE: - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    08/11/2010

שלום רב,
    הפסיכיאטר שיבדוק אותך יודע מה לברר.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו