מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרזודילשלומית04/11/2010
בת 54, בריאה, אחרי שנים של התעוררויות וקשיי הרדמות ושימוש בבונדורמין מספר שנים הומלץ לי ע"י דר שכטר דליה במכון השינה בתל השומר ליטול טרזודיל במינון 50 מ"ג. אני לוקחת את הכדורים מזה כ 10 חודשים והם עוזרים לי להירדם ולישון בד"כ ,אך ישנם לילות שאני צריכה לקחת בונדורמין או סטילנוקס על מנת להרדם או לאחר שאני מקיצה אחרי 4 שעות ולא מצליחה להרדם שוב. בזמן האחרון אני עיייפה במשך היום ושוכחת שמות של אנשים או חפצים ואח"כ נזכרת ,שוכחת את התיק או הטלפון. רופא המשפחה לא ידע להגיד לי אם יש קשר בין הכדורים לתופעות. ונתן לי בדיקות דם כלליות. כמו כן לא ברור לי אם יש בעיה בשילוב התרופה עם כדורי השינה. שאלה נוספת מאחר ואני עוברת ביום ב הקרוב הרדמה דנטלית מקומית האם יש חשיבות לשימוש בטרזודיל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרזודיל - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין05/11/2010שלום רב,
אינני רואה קשר בין הטרזודיל להרדמה ההמקומית המתבצעת בעת טיפול שיניים. עם זאת עליך לידע את רופא השיניים בנושא בעיותיך הבריאותיות והתרופות אותן את נוטלת. לגבי הפרעות הזיכרון-אכן יכול גם להיות קשר לטיפול אך בהחלט יתכן שהן יחק מבעיות אחרות. ד"ר דליה שכטר היא רופאה מצויינת ועליך להעלות בפניה את שאלותיך.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)