מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות שינה-שאלה לרופאים בפורוםפזית04/11/2010
שלום רב, אני כבר 8 שנים בלי מחזור, בת 55. היו לי גלי חום אבל לא היתה לי בעיית שינה. בחודש האחרון, פתאום, קורה לי שאני ישנה 4-5 שעות ומתעוררת ואחרי זה אני לא ישנה יותר וזה לא אופייני לי כי אני הייתי מסוגלת לישון אפילו 10 שעות בלילה במידה והיה לי את הזמן.אני כל היום עייפה בגלל זה ומודאגת מהמצב. פניתי לרופאה ושאלתי אותה אולי יש לי בעייה בבלוטת התריס והיא שללה לחלוטין את הסברה שאולי זאת הסיבה והחליטה נחרצות: את בטוח במצב נפשי שמונע ממך שינה טובה. האם היא צודקת? לא כדאי גם לבדוק את הבלוטה ? האם זו לא יכולה להיות סיבה?הרופאה הימליצה לי : אפקסור נגד חרדות . מה דעתכם? פזית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שינה-שאלה לרופאים בפורום - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין05/11/2010שלום רב,
כנשים רבות בגילך את סובלת מנדודי שינה. התופעה יכולה להיות משנית למצב נפשי ויכולה להיות משנית למשל לשינויים ברמת הורמון השינה-המלטונין ועוד. אינני רואה מדוע להיתלות דוקא בנושא בלוטת המגן.
היעזרי ברופא המטפל ואם אין ביכולתו להועיל לך יפנה אותך לגורם המתאים.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)