בעיות שינה-שאלה לרופאים בפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה-שאלה לרופאים בפורום
    פזית
    04/11/2010

שלום רב, אני כבר 8 שנים בלי מחזור, בת 55. היו לי גלי חום אבל לא היתה לי בעיית שינה. בחודש האחרון, פתאום, קורה לי שאני ישנה 4-5 שעות ומתעוררת ואחרי זה אני לא ישנה יותר וזה לא אופייני לי כי אני הייתי מסוגלת לישון אפילו 10 שעות בלילה במידה והיה לי את הזמן.אני כל היום עייפה בגלל זה ומודאגת מהמצב. פניתי לרופאה ושאלתי אותה אולי יש לי בעייה בבלוטת התריס והיא שללה לחלוטין את הסברה שאולי זאת הסיבה והחליטה נחרצות: את בטוח במצב נפשי שמונע ממך שינה טובה. האם היא צודקת? לא כדאי גם לבדוק את הבלוטה ? האם זו לא יכולה להיות סיבה?הרופאה הימליצה לי : אפקסור נגד חרדות . מה דעתכם? פזית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות שינה-שאלה לרופאים בפורום - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    05/11/2010

שלום רב,
    כנשים רבות בגילך את סובלת מנדודי שינה. התופעה יכולה להיות משנית למצב נפשי ויכולה להיות משנית למשל לשינויים ברמת הורמון השינה-המלטונין ועוד. אינני רואה מדוע להיתלות דוקא בנושא בלוטת המגן.
    היעזרי ברופא המטפל ואם אין ביכולתו להועיל לך יפנה אותך לגורם המתאים.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו