שליש מהשינה שנת חלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שליש מהשינה שנת חלום
    דלית
    06/11/2010

מתעוררת מס' פעמים בלילה שינה רצופה של לא יותר מ 3 שעות ובזמן זה 30% מהשינה היא שנת חלום . (לפי תוצאות מעבדת שינה ) . אני בת 50 ובעיה זאת מגיל מאד צעיר , עכשיו זה מפריע לי מאחר שיש לי את כל הזמן שבעולם לישון ולקום מאוחר ורעננה וזה לא קורה. נוסף לכך גם תופעות גיל המעבר לא מקלות על העניין .
    רצ"ב תוצאות מעבדת שינה:
    שינה במעבדה במשך כ - 5 שעות , ריבוי יחסי של שנת חלום (30% מהשינה ) יעילות השינה היתה נמוכה (72% בשנתה נחרה בעוצמה של עד 45 דציבל ממרחק מטר 24 הפסקות נשימה חלקיות בנות 15-30 שניות בצפיפות של 5 לשעה הן גרמו ליקיצות וקטעות את מהלך השינה התקין בסיומן נרשמו ירידות רווי חמצן מ 9 ל עד 93 % לא היו הפרעות בקצב הלב וה - EEG .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שליש מהשינה שנת חלום

הוספת תגובה

• שליש מהשינה שנת חלום - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    07/11/2010

שלום רב,
    איכות השינה הלקויה שלך נגרמת ככל הנראה עקב הפרעת נשימה בשינה כפי שמצויין בבדיקה הפסקות הנשימה בשינה הן שפגעו באיכות השינה. את זקוקה אם כך לברור לגבי הגורם להפרעתהנשימה שלך בשינה וכיצד ניתן לטפל בך. אין מעבדת השינה הכתובת לטיפול בבעייתך.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו