אימובאן- סטילנוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימובאן- סטילנוקס
    גלית
    25/11/2010

אני בת 45, נוטלת יותר מ- 5 שנים סטילנוקס בקביעות.(משתדלת 1/2 כדור לעיתים נאלצת לקחת כדור).
    לפני כן ניסיתי בונדרומין שגרם לי להיות מטושטשת ופגע לי בזכון בתקופה שההשתמשתי בו.

יש לציין שהנ"ל היה בהמלצת רופא מומחה לבעיות שינה לפני מספר שנים. (לדעתי לפני שהיה אימובאן)

שאלתי היא:
    היות שגם עם הכדור אני ישנה בד"כ מעט שעות, דבר שפוגע באיכות חיי, האם כדאי לקחת אימובאן במקום סטילנוקס?
    אני מעדיפה לקחת כדור עם כמה שפחות תופעות לוואי (כדור יותר "חלש").
    איזה מהכדורים הנ"ל עדיף מהבחינה הנ"ל (פחות "חזק").
    אני מתוסכלת מהתלות בכדורים אלו, וגם מחוסר שינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימובאן- סטילנוקס

הוספת תגובה

• תיקון - אמביאן

גילי
    28/11/2010

מסתבר שטעיתי בשם התרופה - אמביאן

אודה לתשובתכם - על ההבדלים בין סטילנוקס לאמביאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון - אמביאן - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    01/12/2010

שלום רב,
    הסטילנוקס משרה שינה מהירה ומתפנה מהגוף תוך זמן קצר. כך שיעילותו לאורך שעות הלילה מוגבלת אך לא אמור להשפיע לרעה על התפקוד לאחר ההשכמה.
    האמביאן משתחרר באיטיות ולכן אמור להשפיע לאורך שעות רבות יותר ולמנוע נדודי שינה בשעות הבקר המוקדמות.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גילי
    01/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימובאן- סטילנוקס - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    01/12/2010

שלום רב,
    הטיפול בנדודי השינה שלך אמור להיות מתוך מבט כולל. אולי למשל את במצב חרדה וצריכה טיפול בה? לא ניתן לענות על שאלתך ולתת יעוץ אישי פרטני מעמיק מבעד לאינטרנט. הדבר יכול להתבצע רק בעקבות בדיקה במרפאה.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו