מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימובאן- סטילנוקסגלית25/11/2010
אני בת 45, נוטלת יותר מ- 5 שנים סטילנוקס בקביעות.(משתדלת 1/2 כדור לעיתים נאלצת לקחת כדור).
לפני כן ניסיתי בונדרומין שגרם לי להיות מטושטשת ופגע לי בזכון בתקופה שההשתמשתי בו.
יש לציין שהנ"ל היה בהמלצת רופא מומחה לבעיות שינה לפני מספר שנים. (לדעתי לפני שהיה אימובאן)
שאלתי היא:
היות שגם עם הכדור אני ישנה בד"כ מעט שעות, דבר שפוגע באיכות חיי, האם כדאי לקחת אימובאן במקום סטילנוקס?
אני מעדיפה לקחת כדור עם כמה שפחות תופעות לוואי (כדור יותר "חלש").
איזה מהכדורים הנ"ל עדיף מהבחינה הנ"ל (פחות "חזק").
אני מתוסכלת מהתלות בכדורים אלו, וגם מחוסר שינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון - אמביאן
גילי28/11/2010מסתבר שטעיתי בשם התרופה - אמביאן
אודה לתשובתכם - על ההבדלים בין סטילנוקס לאמביאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - אמביאן - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין01/12/2010שלום רב,
הסטילנוקס משרה שינה מהירה ומתפנה מהגוף תוך זמן קצר. כך שיעילותו לאורך שעות הלילה מוגבלת אך לא אמור להשפיע לרעה על התפקוד לאחר ההשכמה.
האמביאן משתחרר באיטיות ולכן אמור להשפיע לאורך שעות רבות יותר ולמנוע נדודי שינה בשעות הבקר המוקדמות.
בברכה
פרופ' יהודה פינלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גילי01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימובאן- סטילנוקס - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין01/12/2010שלום רב,
הטיפול בנדודי השינה שלך אמור להיות מתוך מבט כולל. אולי למשל את במצב חרדה וצריכה טיפול בה? לא ניתן לענות על שאלתך ולתת יעוץ אישי פרטני מעמיק מבעד לאינטרנט. הדבר יכול להתבצע רק בעקבות בדיקה במרפאה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)