מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ישנה טוב.דחוף מאוד =<02/12/2007
כבר שבועיים או יותר שאני לא ישנה טוב, אני קמה המון בלילה..
חולמת חלומות מוזרים והזויים..
אני הולכת לישון בהרגשה מוזרה ולא שקטה ורק מחכה לבוקר..
קשה לי מאוד להירדם בזמן האחרון ואני לא ישנה מספיק..
אני רק בת 15, ממה זה נובע? מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזו כיתה את?
ד''ר מיכל לוסטיג03/12/2007האם את בשביתה? או שאת עומדת בפני בחינות?
האם ארע משהו מלחיץ בביתך או בסביבתך באחרונה?
בדכ כלל לחץ הוא סיבה לקשיי שינה פתאומיים. אם תמצאי את הסיבה ללחץ תוכלי לטפל בה.
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשביתה.
דחוף מאוד =<03/12/2007כן השביתה הזאת.. כל עצם העובדה שבבית שלא עושים כלום שפותחים את הבוקר בבית וממשיכים להיות בבית עד הערב..
שלא מפסיקים לאכול והולכים לישון עם ייסורי מצפון ואז קמים לראות באמצע הלילה עם הבטן פחות נפוחה, די הגיוני להפרעת שינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מה להוסיף
ד"ר לוסטיג03/12/2007או בעצם כן,
התחילי להכניס עצמך לסדר יום מאורגן ואולי, אם זו לא קללה , להתחיל ללמוד בעצמך קצת חומר שהיה צריך להלמד.
מקווה מאוד שהשבית תסתיים כבר
ושלא יהיו אז נדודי שינה בשל עומס לימודים
((-:
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)