בני בן השנתיים ישן 3 שעות צהריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן השנתיים ישן 3 שעות צהריים
    ליאת
    08/12/2010

בני בן שנתיים, עדיין איתי בבית(בפעילויות) מתעורר בשעה 7:30 בבוקר. נמצא בפעילות עד 12 וחצי , חוזרים הביתה לאכול ולישון. בסביבות 14:00 - 15:00. מתעורר כמו שעון - 3 שעות אחרי. 17:00-18:00. אני יודעת שזה מאוחר... אני מנסה להרדים אותו מהשעה 20:30 לשנת הלילה אך הוא נרדם בין 22:30 - 23:00. אני נואשת. רופאי שינה אמרו לי לא לשנות כלום בשנת הצהריים ושזה בסדר שהוא הולך לישון בשעה מאוחרת... בטענה שזה מה שהוא צריך..... הוא ישן בסהכ' 11 שעות.... שזה מעט.
    מה לעשות? נמאס לי שהוא נרדם כל כך מאוחר.
    אני אציין שאני שוכבת ליד מיטת התינוק שלו על מזרון ומחכה שירדם, כך בשנת הצהריים ובערב. ואני בדילמה- מצד אחד אני מרגישה שנכון ללות אותו אל שנת הלילה -ש שלא ישן לבד- גם אנו לא הולכים לישון לבד.. לרוב.
    צמד שני בכל הספרים כתוב שצריך לתת לו לישון לבד. מצד שלישי הוא בוכה בטיירוף אם אני או בעלי לא נמצאים איתו כשהוא נרדם.....

מה דעתך על השקמה לא טבעית משנת הצהריים? ז"א שאני אעיר אותו, , אם כן אחרי כמה זמן של שינה?
    אני אציין שהוא בן שנתיים אבל קטנציק - שוקל 10 קילו. ולכן אני כל הזמן בדילמה... האם להעיר או לא.... כי הרי הוא גדל בשינה- הורמון הגדילה בפעולה.... ואם אני אעיר אותו אז מה יהיה עם הגדילה שלו?
    אני נואשת ולא מרגישה שרופאי השינה יגידו משהו אחר משאמרו עד כה.( לא לגעת לו בשנ"צ)....
    תודה ואשמח לתשובה בהירה.
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה מעמית גרין

ליאת
    08/12/2010

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו