מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישנוני כל הזמן שהולכת וגוברתרון17/12/2010
עד גיל 12 הייתי עירני ונורמלי, מגיל 12 התחילה להופיע אצלי ישנוניות-הייתי מעופף, לא מרוכז, איטי בכל דבר, נוטה לטעויות ומסוגל לישון 12 שעות ביום(אם לא היה לי ביה"ס).הישנוניות הלכה וגברה משנה לשנה. בגיל 17 וחצי פתאום הפסיקה הישנוניות והתמלאתי בהמון כוח ואנרגיה, אבל עם השנים הישנוניות מתחילה לחזור.
היום אני בן 20, הולך לישון ב22:00 כדי להיות פחות ישנוני אבל הישנוניות חוזרת לאט לאט. בימים שאני לא עובד אני ישן 9 שעות(בבית בשדרות) או 12.5 שעות(בבית בערבה).
קפה לא עוזר לי. אני לא מצליח ללמוד כמו שצריך ולעבוד כמו שצריך, ובכלל כל התפקוד שלי פגוע מאוד. איך אני יכול להפסיק את הישנוניות הזאת לתמיד? ומה הגורם שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנוני כל הזמן שהולכת וגוברת - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין18/12/2010שלום רב,
הסיבות לישנוניות-יתר הן רבות ושונות. לא ניתן לדעת במה מדובר. בקש הפניה למעבדת שינה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה מעבדת שנה?איך ליצור קשר איתם?
רון18/12/2010מה זה מעבדת שינה?איך ליצור קשר איתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה מעבדת שנה?איך ליצור קשר איתם? - תגובה
מי שישנוני צריך ראשית כל לברר כיצד ישן. מובן שיש לכך סיבות רבות. פנה לרופא המשפחה שלך אשר יבצע בדיקות דם שונות מספירת דם ועד תפקודי בלוטת המגן. במידה והכל כשורה יפנה אותך למצעבדת שינה. כגון ד"ר ירון דגן במעבדת השינה של "אסותא".
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריך לנסות מעבדת שינה??
רון18/12/2010לי אין בעיות שינה, אני פשוט ישן המון ועייף במהלך היום. אתה בטוח בכל זאת שאני צריך לנסות מעבדת שינה? כי אני ישן חזק מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריך לנסות מעבדת שינה?? - תגובה
בהחלט. יתכן למשל שהנך סובל מדכאון וגם לכך יכולים להיות אפיונים אשר ימצאו במעבדת השינה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)