שינה לא מרעננת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה לא מרעננת
    שי
    19/12/2010

אני סובל מספר שנים משינה לא מרעננת,אני מאוד מתקשה לקום בבוקר,זה פשוט סיוט עבורי אני מכבה את השעון מעורר כמה פעמים ושם על נודניק עד שאני קם,שאני קם אני מרגיש פשוט סחוט ועייף רוב היום,עברתי בדיקות שינה לפני מספר שנים ולא נמצאה בעיית שינה,כמו כן כל הבדיקות שלי תקינות ואין סיבה אחרת לעייפות,מה הסיבות האפשריות לשינה לא מרעננת חוץ מתסמונת דום נשימה בשינה?האם אף סתום יכול להיות אחד הגורמים לבעיה?האם יש פתרון לכך שאוכל לישון ולקום ערני סוף סוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה לא מרעננת

הוספת תגובה

• אני יכולה להבין ללבך

גילי
    20/12/2010

קרה לי סיפור דומה עם בעיות הרדמות ובעיות קימה בבוקר. הייתי בטוחה שיש לי איזושהי בעיה רפואית קשה או פסיכולוגית. לבסוף הלכתי ליוועץ עם רופא ולאחר בדיקה קיבלתי מרשם לאמביאן CR שזה כדור שינה שעוזר להרדמות מהירה ולא ממכר ככה שאתה לא חייב לקחת אותו בכל לילה, רק לפי הצורך.
    בכל מקרה לי הוא מאוד עזר. שווה בדיקה.
    לילה טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לכדור שהצעת...

שי
    21/12/2010

האם הכדור הזה פועל בדומה למלטונין?
    כיון שניסיתי מלטונין והוא ממש הרדים אותי,הבעיה היתה שקמתי רדום עוד יותר מהשינה ,והרגשתי ממש ישנוני מספר שעות לאחר הקימה בבוקר,האם הכדור הזה גורם לקום ממש רעננים?מה הוא בעצם מכיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה לא מרעננת - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    25/12/2010

שלום רב,
    אכן יש הפרעות שינה שונות ומגוונות ולא רק הפרעות נשימה בשינה.
    עליך לפנות לרופא שינה או לבקש לחילופין הפנה לייעוץ ע"י רופא שינה במעבדה שבה נבדקת.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו